Yönetimden Terim’e Operasyon! 'İstifa Dedikodularını Servis Ediyorlar'

Dün akşam Alanyaspor karşısında aldığı tarihi mağlubiyetten sonra bir hayli üzülen, hatta efsane olduğu camiasına karşı kahrolan Fatih Terim’in yönetim tarafından yalnız bırakılması taraftarların tepkisini çekti.

09.07.2020-16:52 - (Son Güncelleme: 09.07.2020-16:27)

Sezon başından beri hakem hatalarından dolayı şampiyonluk yarışında ağır darbeler alan sarı kırmızılı kulüpte Fatih Terim dışında TFF’ye ve MHK’ye tepki gösterecek bir yöneticinin çıkmaması başarılı teknik adamın canını acıtırken, Galatasaray’da kapalı kapılar ardında konuyla ilgili büyük tartışmaların yaşandığı öğrenildi.

Yaklaşık 1,5 ay önce ağır ameliyat operasyonları atlatan Mustafa Cengiz kendisini pasife alırken, Abdurrahim Albayrak’ın ticari ilişkilerini bozmama adına sessizliğe bürünmesi Fatih Terim ve ona inanan taraftarları başbaşa bıraktı.

Transfer dönemlerinde ve kazanılan başarılarda ortaya çıkan ve sosyal medyadan 'duruş-kuruş' tweetleri atan Yusuf Günay’ın sürekli PR peşinde olduğu iddia edilirken, tecrübeli yöneticinin Fatih Terim’le bir araya gelmemesi ise ikili arasındaki köprülerin resmen atıldığını gösterdi.

Hemen hemen her maçtan sonra yönetim ve başkanı kastederen 'Çıkın konuşun, ben konuştuğumda ağır cezalar alıyorum, başkalarının konuştuğu söylediği şeyleri ben söylesem 20 maç ceza alırım' diyerek TFF içerisindeki yapıdan bahseden Fatih Terim istifa etmeyi kesinlikle düşünmezken, camianın Terim’in arkasında durması Mustafa Cengiz – Albayrak ve Günay üçlüsü üzerinde baskının arttığını işaret ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal