Yine Aynı Ülkeden Muriç Çıkarması! Vedat'ı Getirebiliriz

Rizespor'dan uzun uğraşlar sonusu kadrosuna katarak son yıllarda forvet arayışını Vedat Muriq'le dolduran Fenerbahçe bu transferle turnayı gözdün vurdu.

27.12.2019-18:33 - (Son Güncelleme: 28.12.2019-04:01) Yine Aynı Ülkeden Muriç Çıkarması! Vedat'ı Getirebiliriz

 Vedat atmaya devam ediyor, talipleri artıyor. Bu sezon 10 gol barajına ligin daha ilk yarısı bitmeden ulaşan Kosava'lı yıldızın peşinden büyük takımlar koşuyor. Gün geçmeden yeni transfer söylentileri medyaya yansıyor. Özellikle İngiltere ve İtalya liginde Vedat haberleri, söylentileri gelmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz sezon Rizespor'da attığı 17 gol ve 8 asistle dikkatleri üzerine çeken Kosovalı yıldız, transfer savaşında Fenerbahçe ve Galatasaray'ı birbirine düşürmüş, ardından sarı-lacivertlileri tercih etmişti... EURO 2020 elemelerinde Kosova, İngiltere'nin konuğu olmuş ve Muriqi, İngilizlere karşı 1 gol 1 asistle oynamıştı.

Fenerabahçe'nin sezon sonunda yüklü miktarda bonservisle satmayı planladığı isim için dünyaca ünlü futbol adamı Fabrizio Bertuzzi konuştu. Bertuzzi, Fiorentina'ya Kosovalı oyuncuyu önerdiğini itiraf etti.

BERTUZZİ ŞU İFADELERİ KULLANDI

"Forvet hattına ünlü bir oyuncu bulunmalı. İsmi bilinen biri. Ancak, Fenerbahçe Vedat Muriqi'yi hatırlatayım. 10 milyon civarında onu getirebilirim!".

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal