Yılmaz Vural'ın Son Durumu: Ailesi Açıklama Yaptı!

Koronavirüs tedavisi yoğun bakımda süren Türk futbolunun sevilen isimlerinden teknik direktör Yılmaz Vural'ın oğlu Emre Vural, babasının durumuyla ilgili açıklamada bulundu.

29.11.2020-16:26 - (Son Güncelleme: 29.11.2020-16:22) Yılmaz Vural'ın Son Durumu: Ailesi Açıklama Yaptı!

Koronavirüs sebebiyle yoğun bakımda olan Yılmaz Vural için ailesinden son dakika açıklaması geldi. Emre Vural, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, "Babamız Yılmaz Vural, ilk kez Covid-19 sebebiyle tedavi altındadır. '2. kez Covid-19'a yakalandı' haberleri asılsızdır. Babamız şu an ise tedavilere pozitif reaksiyon vermeye devam ediyor. Böyle devam etmesini umuyoruz" ifadelerine yer verdi.

Dün yapılan açıklamada ise "Babamız Yılmaz Vural'ın kan değerleri bugün daha iyi durumda ve tedavisi yoğun bakımda devam ediyor. Mesajlarınız, aramalarınız ve dualarınız için çok teşekkür ederiz." denilmişti.

NE OLMUŞTU?

Koronavirüs (Kovid-19) tanısı aldığı 19 Kasım 2020 tarihinden itibaren tedavisi süren teknik direktör Yılmaz Vural, oksijen ihtiyacının artması üzerine, 27 Kasım'da Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesine alındı. Yılmaz Vural’ın tedavisi solunum cihazı altında devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal