Yılmaz Vural'dan Menemenspor Açıklaması

TFF 1. Lig takımlarından Akhisarspor'un teknik adamı Yılmaz Vural, 10 Şubat Pazartesi akşamı evlerinde Ekol Göz Menemenspor'la gerçekleştirecekleri 21. hafta mücadelesinin ekibi için çok önemli olduğunu belirtti.

08.02.2020-11:35 - (Son Güncelleme: 08.02.2020-11:29) Yılmaz Vural'dan Menemenspor Açıklaması
Ekol Göz Menemenspor karşılaşması için hazırlık çalışmalarına devam eden Akhisarspor, idmanlarını Yılmaz Atabarut Tesislerinde sürdürdü.

Antrenman öncesinde basın mensuplarına konuşan tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural, Menemenspor karşılaşmaya odaklandıklarını belirterek, şu sözleri dile getirdi:

"Bazı oyuncularda gribal enfeksiyon söz konusu ama maç gününe kadar atlatmış olacaklarını düşünüyorum. Taha ve Hasan'ın sakatlıkları uzun süredir sürüyor. Onun dışında sakat ve cezalı oyuncumuz yok. Üst sıralarda kalmak adına önemli bir maça çıkacağız. Menemenspor maçı, yukarıda kalmak adına çok kritik bir karşılaşma olacak. 3-5 maçtan beri devam eden kazanma sıkıntısını yaşıyoruz ama Menemenspor karşısında galip gelerek 3 puanı alacağız."

Yükselebilmek için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyleyen Yılmaz Vural, sakin ve motive olmaları halinde bu maçtan 3 puanla ayrılacaklarını söyledi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal