Yılmaz Vural’dan Koronavirüs Açıklaması

Akhisarspor Teknik Adamı Yılmaz Vural, koronavirüs nedeniyle futbolcularının korku yaşadığını belirterek, futbolcularında insan olduğunu vurguladı.

17.03.2020-15:14 - (Son Güncelleme: 17.03.2020-15:12) Yılmaz Vural’dan Koronavirüs Açıklaması
Akhisarspor Teknik Hocası Yılmaz Vural, coronavirüse karşı alınan tedbirler altında liglerin ertelenme haline yönelik olarak İhlas Haber Ajansı’na konuştu. Tecrübeli hoca, UEFA’nın gerçekleştireceği toplantıda alınacak kararın çok ciddi olduğunu vurgulayarak, “UEFA bugün toplanıyor. 55 UEFA ülkesi konferans yapacak ve buradan bir karar çıkacak. Bu yalnızca teknik direktörlerin değil, tüm Avrupa’nın ortak davranması gereken bir konu. Bu ligler Avrupa’yı ilgilendiriyor. Milli takımlar Avrupa’da yarışacak. Bu organizasyon oralara kadar gidiyor. UEFA ‘iptal edelim’ veya ‘seyircisiz devam edelim’ derse biz de kararları uygulayanlar olacağız. Kulüpler olarak bizi temsil eden kurulların kararlarına uymak durumundayız. Karar neyse tartışmadan uygulamak zorundayız” ifadelerini kullandı.

"Futbolcular da insan..."

Yılmaz Vural, futbolcu grubunun korkup korkmadığına yönelik sorulan soruyu ise, “Teknik direktör olarak bu tür şeyler bizi zora sokuyor. Futbolcular da insan. Vatandaş ne düşünüyorsa onlar da o şekilde düşünüyor. Futbolcuların da evi var, ailesi var, çocukları var. Futbolcular da vatandaş. Bize ne derlerse onu uygulayacağız” diye konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal