Yılmaz Vural'dan İlk Açıklama: 'Virüsten Kaçamadım'

11 kişiyle beraber coronavirüs testi pozitif olup hastanede karantina altına alınan teknik adam Yılmaz Vural, olayın sonrasında ilk defa açıklamalarda bulundu.

23.06.2020-14:01 - (Son Güncelleme: 23.06.2020-13:51) Yılmaz Vural'dan İlk Açıklama: 'Virüsten Kaçamadım'

Akhisar Devlet Hastanesi'nde karantinada olup ilaç tedavisine devam eden 67 yaşındaki tecrübeli teknik direktör sağlık durumunun iyi olduğunu, uygulanacak yeni testlerin neticesini beklediklerini açıkladı. Türk futbolunun en fazla takım çalıştıran hocası olan Vural, 3 ay boyunca kendisini takımın Yılmaz Atabarut Tesisleri'ne kapatmasına karşın virüse yakalandığını söyleyerek, "20 Mart'tan beri tesislerden çıkmadım ancak 93 gün maçların başlamasını bekledikten sonra son gün böyle bir olay yaşadık" şeklinde konuştu.

Yeni tip coronavirüs (Covid-19) testi pozitif olmasına karşın hiçbir sıkıntısının olmadığını kaydeden Yılmaz Vural, "Hiçbir semptom yok. Öksürük, ateş, nefes darlığı gibi hiçbir sıkıntım bulunmuyor. Benimle birlikte hastanede karantinada olan futbolcularım ve diğer arkadaşlarımızın da hastalık belirtisi yok. Dün bir antikor testi yapıldı ve temiz çıktı. Bugünden cumaya kadar 3 kez PCR testinden geçeceğiz. Futbol Federasyonu sahalara dönebilmemiz için üst üste 3 negatif test sonucu istiyor" ifadelerini kullandı. Moralsiz oynadığı Altay maçındaki mağlubiyetle ilk 2 hedefinin dışına çıkan Akhisarspor'da koca sezonun emeğine yazık olduğunu vurgulayan deneyimli teknik direktör, "Ben takımın başında olsam Altay'ı yenerdik. Tamamen moralsizlik ve konsantrasyon kaybından 2 gol yedik. İzlerken kahroldum" diye belirtti.

Vural'ın Akhisar'da olan eşi, oğlu ve coronavirüse yakalanan öteki oyuncuların ailelerinin ise virüs testleri negatif çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal