Yılmaz Vural: 'Süper Lige Çıkmamız Şart!'

TFF 1. Lig ekiplerinden Akhisarspor’la sezon sonuna kadar sözleşme imzalayan teknik direktör Yılmaz Vural, ayağının tozuyla camiaya önemli mesajlar gönderdi.

30.01.2020-13:07 - (Son Güncelleme: 30.01.2020-13:04) Yılmaz Vural: 'Süper Lige Çıkmamız Şart!'
Mehmet Altıparmak’tan yerine gelen tecrübeli teknik adam, "Buraya koştura koştura geldik. Bekleyecek zamanımız yok. Bu takım 65 şut atmış sadece 54’ü kaleyi bulmuş. Dolayısıyla ligin en az gol atan takımlarından bir tanesiyiz. Bursaspor maçı son örnek. Rakip 1-2 kere kaleye gelip golü buldu, Akhisarspor birçok fırsatı kaçırdı. Herkesle iletişimde olacağız. Kondisyon merkezinden malzemecisine kadar konuşacağız. Biz birlikte başarıyı yakalayacağız. Pazar günü Altınordu deplasmanıyla yeni bir sayfa açacağız" dedi.

"SÜPER LİG’E ÇIKMAMIZ ŞART"

Yılmaz Vural, "Bu ligde herkes herkesi yenebilir. Takım olabilirsek, her şeyi doğru yaparsak sonuçlarını da rahat alabiliriz. Akhisarspor takımı çok önemli bir dönemde. Bu sezon mutlaka Süper Lig’e çıkması gerekiyor. Bu kulübün transfer yasağı var. Süper Lig olduğu zaman ekonomi de farklı olacak. Lige çıkamadığımızda o borçlar önümüzdeki seneye yığılacak ve çığ gibi olacak. Bu takımın geçen sezon küme düşmemesi lazımdı. Türkiye Kupası’nı kazanıyorsun, Avrupa’da oynuyorsun ve küme düşüyorsun, akıl alacak iş değil" sözlerini söyledi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal