Yılmaz Vural Kimdir?

'Yılmaz Vural kimdir? Yılmaz Vural kaç yaşındadır? Hangi takımları çalıştırmıştır? İşte, Yılmaz Vural'ın biyografisi.

29.03.2021-14:58 - (Son Güncelleme: 29.03.2021-14:59) Yılmaz Vural Kimdir?

'Yılmaz Vural kimdir?' sorusu Vural'ın yönettiği takımlar, çalıştırdığı futbolcularla girdiği diyaloglar ve basın açıklamaları ile merak konusu olmaktadır. Türkiye'nin birçok spor kulübünü yöneten tecrübeli teknik adam yoğun bir hayran kitlesine sahip. Yılmaz Vural ayrıca, renkli kişiliğiyle medyanın da yakından takip ettiği bir isim. Bu özelliği nedeniyle sıklıkla televizyon programlarına davet ediliyor, filmlerde ve dizilerde rol alıyor. İşte, Yılmaz Vural'ın biyografisi, başarıları ve eğitimi.

YILMAZ VURAL KİMDİR?

Yılmaz Vural, 1953 yılında Sakarya'da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimini de burada tamamlamıştır. 3 çocuk babası olan Yılmaz Vural, Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı teknik direktörlerden biridir. Futbol antrenörlüğünün yanı sıra esprili kişiliğiyle de tanınmaktadır. Öte yandan, aldığı eğitimler ve katıldığı kurslarla birçok teknik adamın idollerinden biridir.

YILMAZ VURAL'IN EĞİTİMİ

Yılmaz Vural 1975 – 1979yılları arasında 19 Mayıs Gençlik ve Spor Akademisini "iyi" not ortalaması ile ve Futbol İhtisas bölümünü "pekiyi" notu ile tamamlamıştır.

13 Kasım 1979 tarihinde Futbol Uzmanlığı sınavını başarı ile geçmiştir.

24 Ekim 1983'te Türkiye Futbol Federasyonu - B Lisansı Futbol Antrenörlüğü diploması sahibi oldu.

22 Ekim 1987'de Türkiye Futbol Federasyonu - A Lisansı Futbol Antrenörlüğü (Teknik Direktör) diplomasını aldı.

21 Eylül 1993'te Köln Spor Akademisini "iyi" not ortalaması ile ve Futbol İhtisas bölümünü Gunnar GERİSCH, Erich RUTEMÖLLER ve Jürgen TRİTSCHOK eşliğinde "pekiyi" notu ile tamamladı.

31 Aralık 2005 tarihinde Alman Futbol Federasyonu'ndan UEFA PRO LİSANS diplomasını aldı.

27 Ocak 2010'da Almanya'daki Deutsche Sporthochschule Köln'ün "Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği" programını başarıyla bitirerek bu alanda "Lisans – Yüksek Lisans" birleşik eğitimine eşdeğer öğrenim gördüğüne yönelik Denklik Belgesi, 2547 Sayılı Kanunun 3 ve 7/p maddeleri gereğince, Yükseköğretim Yürütme Kurulunun 27.01.2010 tarihli kararıyla verilmiştir.

YILMAZ VURAL'IN ÇALIŞTIRDIĞI TAKIMLAR

Yılmaz Vural'ın 1986'da başladığı teknik adamlık kariyerinde çalıştırdığı takımlar şöyle:
Malatyaspor, Antalyaspor, Samsunspor, Bursaspor, Karşıyaka, Adanaspor, Gaziantepspor, Eskişehirspor, Sarıyer, Trabzonspor, Gençlerbirliği, Konyaspor, Çanakkale Dardanelspor, Denizlispor, Diyarbakırspor, Çaykur Rizespor, Ankaragücü, Antalyaspor, Manisaspor, Kocaelispor, Kasımpaşa, Sakaryaspor, Elazığspor

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal