Yılmaz Vural: 3 Puandan Çok Bizim Diriliş Maçımızdı

Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural mücadelenin kendileri için 3 puandan daha çok şey kazandıkları bir karşılaşma olduğunu ifade etti.

15.02.2020-18:03 - (Son Güncelleme: 15.02.2020-18:00) Yılmaz Vural: 3 Puandan Çok Bizim Diriliş Maçımızdı

TFF 1. Lig'in 22. haftasında deplasmanda Hatayspor'u 3-2 yenen Akhisarspor'un teknik direktörü Yılmaz Vural, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural mücadelenin kendileri için 3 puandan daha çok şey kazandıkları bir karşılaşma olduğunu ifade etti.

Bu galibiyetin ligin en iyi takımına karşı alındığını aktaran Vural, "Tabii ki diğer rakiplerimizde de artık Akhisarspor'un çok ciddi bir takım olduğu kanaati oluşacaktır. Bu bize bir avantajdır."

Hak ettikleri ve iyi oynadıkları karşılaşmayı 3-2 kazandıkları ardından haftayı tamamladıklarını belirten Vural, "Hataysporlu taraftarlardan ricam bu genç kardeşimize sahip çıksınlar, bu oyun böyle herkes kazanmak istiyor. Dolayısıyla tabanca gibi bir takım

Hatay, ben inanıyorum şampiyon olacaklarına, en azından birinci olarak çıkacaklarına... Umarım bu sarsıntı onları fazla sıkıntıya sokmaz."

Futbolcularını da kutlayan Yılmaz Vural, şunları söyledi:

"Mutluyuz, bu 3 puandan öte bizim diriliş maçımızdı. Bize o kadar çok şey kazandıran bir maç oldu ki hem oyuncularımızın bize olan güveni arttı, uygulamaya güveni arttı hem de taraftarlarımız sağ olsunlar buraya kadar gelmişler, önümüzde oynayacağımız iki maç var, buna daha ilgi duyacaklarını sanıyorum. Ben korkunç bir moral, atmosfer değişimi olacağına inanıyorum. O yüzden de çocuklarımın ayağına sağlık diyorum. Bu galibiyeti güzel, genç ve hakikaten başarmak isteyen Başkanıma armağan ediyorum." Açıklamalarında bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal