Yılmaz Vural: '3 Puan Bizi Kendimize Getirdi'

TFF 1. Lig'de liderlik koltuğunda Hatayspor'a bu sene sahasında ilk mağlubiyetini tattırarak 7 karşılaşmanın ardından 3 puan yüzü gören Akhisarspor'da teknik adam Yılmaz Vural konuştu.

19.02.2020-12:37 - (Son Güncelleme: 19.02.2020-12:31) Yılmaz Vural: '3 Puan Bizi Kendimize Getirdi'
Cumartesi günü ağırlayacakları Fatih Karagümrük'ün 4 maçtır mağlup olmadığını söyleyen tecrübeli teknik direktör Yılmaz Vural şu sözleri söyledi:

"Bir takıma farklı oyun anlayışı oturtmak kolay değil. Kadromuzun deneyimli olması bizim için avantaj. Oyuncular kademe kademe istediklerimizi sahaya yansıtıyor. Öne geçmişken 3 puanı kaçırdığımız Menemenspor beraberliği sonrası hatasız oyunla aldığımız Hatay galibiyeti bizi kendimize getirdi. Hedefimiz önce ilk 6'dan kopmayıp ardından ilk 2'yi kovalamak"

"Giresunspor'u yendikleri maçı 4 yardımcımla birlikte tribünden izledik. İyi ve hedefi olan bir rakibi ağırlayacağız. Önümüzdeki 4 haftanın 3'ünde iç sahada oynayacağız. İç sahada bu sezon yalnız 1 kez yenildik. Taraftarımızın desteğiyle bu avantajı iyi kullanırsak birbiriyle oynayacak rakiplerimizin alacağı sonuca göre ilk 2 yolunu açabiliriz. Akhisar'da şimdiden güzel bir sinerji yakaladık. Her gün ilçedeyim. Esnafla sohbet ediyoruz. Başkanımızla birlikte köyleri ziyaret ediyoruz. Sinerji, birliktelik ve kenetlenme bu takımı hedefine taşıyacak"

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal