Yılmaz Bal'dan Dario Melnjak Açıklaması!

Çaykur Rizespor Sportif Direktörü Yılmaz Bal, Fenerbahçe’nin transfer gündeminde yer alan Dario Melnjak hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

14.02.2020-15:08 - (Son Güncelleme: 14.02.2020-15:04) Yılmaz Bal'dan Dario Melnjak Açıklaması!

Çaykur Rizespor Sportif Direktörü Yılmaz Bal, Fenerbahçe’nin transfer gündeminde yer alan Dario Melnjak hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Rize'deki hava şartlarından dolayı Adana'ya geldik, hafta sonunda da Gaziantep FK ile maç yapacağız, hazırlıklarımızı Adana Demirspor Tesisleri'nde sürdürüyoruz. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak Bey'e çok teşekkür ederim, kapılarını bizlere açtılar. Dün de Adana Demirspor Kulübü, takımımıza yemek verdi. Bu nazik davet için çok teşekkür ederim. Ben de 2011-2012 yılında Durmuş Ali Çolak ile çalışmıştım. O kadro da şampiyon olmuştu. Umarım bu sezon layık oldukları Süper Lig'e dönerler.

Dario Melnjak ile görüşmelerimiz neticesinde 2 yıl sözleşme uzattık. Melnjak'ın sözleşmesinde serbest kalma maddesi yok. Sağ olsun kendisi de Rize'den ayrılmak istemediğini ve farklı teklifler olmadığı sürece de Rizespor'da kalacağını söyledi.

Sportif direktörlük kavramı ülkemizde henüz oturmadı. Bu görevi yaparken başkanımız Hasan Kartal ve teknik direktörümüz İsmail Kartal'ın desteğini alıyorum. İkisiyle de uyumumuz çok iyi. Sportif direktör, transferde yetkisin kullanırken bu yetkiyi iyi kullanmalı. Sportif direktörlük dışarıdan görüldüğü gibi kolay bir görev değil

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal