‘Yılın Futbolcusu’ Mehmet Topal!

İstanbul Üniversitesi Öğrenci Konseyi tarafından gerçekleştirilen "İstanbul Üniversitesi 1453 Ödülleri" sahipleri ile buluştu.

02.07.2018-12:25 - (Son Güncelleme: 02.07.2018-12:23) ‘Yılın Futbolcusu’ Mehmet Topal!

Ord. Prof. Dr. Cemil Birsel Konferans Salonu'nda gerçekleşen yılın en iyileri ödüllerinde Fenerbahçe forması giyen Mehmet Topal, ‘Yılın Futbolcusu’ seçildi.

İstanbul Üniversitesi öğrencilerinin kullandığı oylar sonucunda, 'Yılın Futbolcusu' Fenerbahçe’nin milli oyuncusu Mehmet Topal oldu. Yıldız oyuncu, üniversitede yapılan oylama sonucunda aldığı 68.719 oyla ilk sıradaki yerini aldı.

Ödülünü almasının ardından bir konuşma gerçekleştiren tecrübeli futbolcu, “İstanbul Üniversitesi gibi köklü bir kurumdan böyle bir ödül almak, hele ki üniversite öğrencilerinin oylarıyla bu onura layık görülmek beni çok mutlu etti. Herkese teşekkür ederim. Bu anlamlı ödül evimin en özel köşesinde yerini alacak.” ifadelerini kullandı.

Üniversiteye gelişinin ardından yoğun ilgiyle karşılaşan Mehmet Topal, öğrenci, öğretim üyesi ve üniversite personeliyle hatıra fotoğrafı çektirirken bol bol imza dağıttı.



Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal