‘Yılın En İyileri Ödülleri’ Sahiplerini Buldu!

FIFA tarafından düzenlenen "Yılın En İyileri Ödülleri" töreni İngiltere’de düzenlendi.

25.09.2018-11:23 - (Son Güncelleme: 25.09.2018-11:20) ‘Yılın En İyileri Ödülleri’ Sahiplerini Buldu!

FIFA tarafından 2018’in en iyilerinin belli olduğu gala töreni, İngiltere'nin başkenti Londra'da gerçekleşti. France Football dergisi ile 2010 yılından beri yürütülen ortaklığın bitmesiyle hayata geçirilen "Yılın En İyileri Ödülleri", FIFA tarafından üçüncü defa düzenlendi.

Yılın En İyi Erkek Futbolcusu Luka Modric

Milli takımların teknik direktör ve kaptanları, basın mensupları içerisinden seçilmiş bir grup ile halkın katılımı sonucu yapılan oylama neticesinde Real Madrid'in yıldızı Luka Modric, Yılın En İyi Erkek Futbolcusu Ödülü'nü kazandı. Modric, geçtiğimiz sezon Real Madrid'de forma giyen Juventus'un Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo ve Liverpool'un Mısırlı golcüsü Muhammed Salah'ı geride bırakarak ödüle uzandı.

Yılın Teknik Direktörü Didier Deschamps

Rusya’da düzenlenen 2018 FIFA Dünya Kupası’nda Fransa Milli Takımı ile şampiyonluk yaşayan Fransız teknik adam Didier Deschamps, geçtiğimiz sezon Real Madrid'i çalıştıran vatandaşı Zinedine Zidane ve Hırvatistan Milli Takımı'nın Bosna Hersekli teknik direktörü Zlatko Dalic'in önünde erkek futbolunda yılın teknik direktörü ödülünün sahibi oldu.

Kadın futbolunda en iyi teknik direktör ödülü ise Fransız temsilcisi Olympique Lyon'un Fransız çalıştırıcısı Reynald Pedros’un oldu.

Yılın en iyi golüne verilen Puskas Ödülü, Liverpool'un Mısırlı forveti Muhammed Salah'a verildi.

FIFA Fair Play Ödülü’nü ise sezon başında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a transfer olan Alman Lennart Thy kazandı. Alman oyuncu, geçtiğimiz sezon forma giydiği Venlo'nun PSV ile karşılaşacağı gün bir hastaya kök hücre bağışında bulunmasından dolayı ödüle layık görüldü.

FIFA Taraftar Ödülü’nü ise Peru taraftarları kazandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal