Yıldız Futbolcu Barcelona'dan Şikayetçi

Sözleşmesindeki özel maddeyi değerlendirerek alacak iddia eden Arturo Vidal kulübünü şikayet etti. İnter'le adı sık sık anılan yıldız ayrılık sinyallerini doğruluyor.

28.12.2019-22:38 - (Son Güncelleme: 28.12.2019-22:29) Yıldız Futbolcu Barcelona'dan Şikayetçi

Barcelona'nın Şilili yıldız orta saha futbolcusu Arturo Vidal'in bir önceki sezondan kalan alacakları nedeniyle formasını giydiği Barcelona'ya La Liga yönetimine şikayet ettiği ortaya çıktı.

YARGIYA GİTTİ

ABC'nin haberine göre La Liga Komisyonunu'nun ilgili birimine başvuruda bulunan Vidal'in avukatları, sözleşmesinde hak ettiği bonus ücret olarak yaklaşık 2.4 milyon euro'luk kısmı alamadıkları ve konuyu yargıya taşıdıkları belirtildi.

Oyuncunun geçen sezon 53 maça çıktığı, 7 gol 3 asistlik performansla oynadığı ve bu performans sebebiyle sözleşmesindeki özel maddelerden doğan alacaklarının ödenmesini beklediği kaydedildi.

Öte yandan Vidal'in adı uzun bir süredir Inter ile anılıyor. Juventus'tan hocası Conte'nin Inter'e ısrarla istediği Vidal'in Barcelona kulübünü dava etmesi ile iplerinin tamamen kopacağı ve Serie A'nın yolunu tutacağı da iddialar arasında.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal