Yeni Zidane Adım Adım Galatasaray’a Doğru

UEFA Gençlik Ligi'nde yer alan U19 kulüplerinin birbirleri arasında yaptığı karşılaşmaları takip eden Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, PSG'nin genç yıldız adayı Adil Aouchiche’yi listesine ekledi. Sarı kırmızılılar bu transfer için tüm imkanları zorlayacak. İşte flaş transfer sürecinin detayları.

23.03.2020-09:46 - (Son Güncelleme: 23.03.2020-09:44) Yeni Zidane Adım Adım Galatasaray’a Doğru

UEFA Gençlik Ligi'nde yer alan U19 kulüplerinin birbirleriyle oynadığı maçları seyreden Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, PSG'nin genç yıldız adayı Adil Aouchiche’yi yakın takibe aldı. Cimbom bu transfer için tüm imkanları zorlayacak.  Tecrübeli teknik adama göre, Zinedine Zidane gibi Cezayir asıllı bir Fransız olan ve aynı zamanda 10 numara pozisyonunda görev yapabilen Adil geleceğin yıldızları arasında gösteriliyor.

Fatih Terim, bonservisini almaları zor olsa da 15 Temmuz'da 18 yaşına basacak futbolcu için PSG ve ailesi ile iletişime geçilmesini istedi. Şimdiden Transfermarkt değeri 6 milyon Euro olan Adil Aouchiche Galatasaray tüm sınırları zorlayacak.

GALATASARAY'A GOL ATTI

Bu sezon toplamda 7 kez PSG’de oynayan 17 yaşındaki 10 numara, 2 gol, 2 asist üretti. Bu gollerden birisini de UEFA Gençlik Ligi'nde Galatasaray'a karşı attı.

GELECEĞİ BELİRSİZ

PSG ile bir senelik profesyonel sözleşme yapan Adil Aouchiche, geleceğiyle alakalı nasıl bir karar alacağı merakla bekleniyor. Galatasaray da Cezayir asıllı 10 numaranın kariyerinde söz sahibi olmak istiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal