Yeni Transferler Kampa Dahil Oluyor!

2018-2019 sezonu hazırlıkları kapsamında gerçekleştireceği kamp için dün İsviçre'ye gelen Fenerbahçe, ilk antrenmanına bu sabah çıktı.

11.07.2018-14:26 - (Son Güncelleme: 11.07.2018-14:20) Yeni Transferler Kampa Dahil Oluyor!

İsviçre’nin Lozan şehrinde yapılan kampın ilk gününde, teknik direktör Phillip Cocu idaresinde yapılan antrenmanın ilk yarım saati basına açık gerçekleştirildi. Hollandalı teknik adam Cocu, antrenman öncesinde oyuncularıyla bir toplantı yaparak idmanda neler yapmaları gerektiğini ifade etti. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman kondisyona yönelik çalışmalarla sürdü. Antrenmanın basına kapalı kısmında ise taktik ağırlıklı çalışma yapıldı.

Sol el tarak kemiğindeki kırık nedeniyle İstanbul’da kalan Soldado ve ağrıları süren Eljif Elmas antrenmana katılmadı. Eljif Elmas'ın akşam gerçekleştirilecek antrenmanda takımdaki yerini alacağı bildirildi.

Öte yandan kısa bir süre önce sözleşmesi uzatılan takım kaptanı Volkan Demirel de takımla beraber ilk defa çalışmalara katıldı.

YENİ TRANSFERLER AKŞAM KATILACAK

Sarı lacivertlilerin Altınordu'dan kadrosuna kattığı Barış Alıcı ve Berke Özer, bugün kampa dahil olacak. İki futbolcu da akşam saatlerinde gerçekleştirilecek antrenmanla sarı-lacivertli takımdaki ilk antrenmanlarına çıkmış olacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal