'Yeni Malatyaspor'un Toparlanması Zaman Alabilir'

Spor yorumcusu ve yazarı Serkan Akcan, Aytemiz Alanyaspor ile Yeni Malatyaspor arasında oynanan karşılaşmayı değerlendirdi.

03.02.2020-11:52 - (Son Güncelleme: 03.02.2020-11:52) 'Yeni Malatyaspor'un Toparlanması Zaman Alabilir'

Spor yorumcusu ve yazarı Serkan Akcan, Aytemiz Alanyaspor ile Yeni Malatyaspor arasında oynanan karşılaşmayı değerlendirdi.

Akcan, bu sezon Malatya için işlerin zor olduğunu ifade etti.

Alanyaspor taktik açıdan gelişmiş, fizik olarak diri, tecrübeli bir takım olmanın meyvelerini toplamaya devam ediyor. Yeni Malatyaspor’u da yenerek 5 maçı üst üste kazanmayı başardılar. Alanyaspor, Erol Bulut ile birlikte küçük çaplı bir İtalyan takımına benziyor. Taktiksel sadakatin yüksekliği Yeni Malatyaspor’a karşı 50 dakika dolmadan 2-0 üstünlüğü getirdi.

Alanyaspor, Yeni Malatya’ya karşı topa sahip olarak oynarken 60’ta Nsakala’nın yaptığı faulle bariz gol şansını engellemekten kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. Eksik kalmanın bazı bedelleri olabilir, Bulut ve öğrencileri de topun hakimiyetini Yeni Malatya’ya bırakıp hızlı geçişlerle rakip kaleye gitti. 7/14 şut isabet oranıyla hayli etkili bir performans gösteren Alanya, eksik olmasına rağmen az faul yaparak topun canlı kalmasına müsade etti.

Yeni Malatyaspor Giulherme’yi Trabzon’a kaptırarak oyununun merkezini kaybetmiş. Alanya’ya karşı 60 dakika çok zorlandılar, 2-0 geri düştüler. Alanya 60’ta 10 kişi kalmasına rağmen oyunun momentumunu ele geçiremediler. Saha içi liderlerini bir an evvel bulmaları şart aksi halde toparlanmak zaman alabilir.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal