Yeni Malatyaspor'da Coronavirüs Testleri Açıklandı!

Süper Lig kulüplerinden BtcTurk Yeni Malatyaspor oyuncuları ve kulüp personellerine coronavirüs testi uygulandı. Yapılan testin hepsinde sonuçlar negatif çıktığı açıklandı.

09.05.2020-15:18 - (Son Güncelleme: 09.05.2020-15:16) Yeni Malatyaspor'da Coronavirüs Testleri Açıklandı!

Süper Lig kulüpleri, tekrardan takım idmanlarının çalışmalarını yaparken, bir taraftan da yeni tip coronavirüs (Covid-19) testleri sürüyor.

BtcTurk Yeni Malatyaspor yönetimi; coronavirüs önlemleri kapsamında oyuncular ve kulüp personellerine test yaptırdı. İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde gerçekleşen testlerin sonrasında futbolcular odalara konuldu. Sarı- siyahlı kulübün uygulanan testlerinin negatif çıktığı açıklandı. Kulüp 1 hafta içinde idmanlara başlayacak.

Yeni Malatyaspor Kulübü tarafından paylaşılan yazılı açıklamada, "Profesyonel futbol takımı oyuncularımız ve altyapı antrenörlerimiz, performans, sağlık, idari ve destek kadrolarındaki çalışanlarımıza Turgut Özal Eğitim ve Araştırma Hastanesi sağlık ekipleri tarafından yapılan coronavirüs testleri sonuçlanmış ve pozitif vakaya rastlanmamıştır" ifadeleri yer aldı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal