Yeni Malatyaspor’da Beşiktaş Maçı Öncesi Aboubakar Camara Kadrodan Çıkartıldı

Bu akşam oynanacak Spor Toto Süper Lig’in 22. hafta Yeni Malatyaspor-Beşiktaş karşılaşması öncesi Yeni Malatyaspor’da sakatlığı bulunan Aboubakar Kamara maç kadrosundan çıkartıldı.

15.02.2019-17:05 - (Son Güncelleme: 15.02.2019-17:03) Yeni Malatyaspor’da Beşiktaş Maçı Öncesi Aboubakar Camara Kadrodan Çıkartıldı

Spor Toto Süper Lig’in 22. Haftasında bu akşam oynanacak olan Yeni Malatyaspor-Beşiktaş maçı öncesi Yeni Malatyaspor’da Aboubakar Camara şoku yaşanıyor.

Devre arası transfer döneminde İngiltere Premiere Lig ekiplerinden Fulham’dan kiralanan gösterdiği performans ile Yeni Malatyaspor’un vazgeçilmez futbolcuları arasına giren Aboubakar Camara hafta içi gerçekleştirilen antrenmanlarda sakatlanmıştı.

Sakatlık sonucu ayağı şişen yıldız futbolcunun son kontrollerinin ardından teknik ekip tarafından kadrodan çıkarıldığı belirtildi.

Yeni Malatyaspor’da geçen hafta oynanan Konyaspor müsabakasında  sakatlanan Bifouma ve cezalı olan kaleci Farnolle bu akşam oynanacak olan Beşiktaş karşılaşmasında forma giyemeyecek.  

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal