Yeni Malatyaspor, Murat Yıldırım İle Nikah Tazeledi

Evkur Yeni Malatyaspor’un sözleşme yenilediği orta saha oyuncusu Murat Yıldırım, "Adil başkan arayıp seninle devam etmek istiyoruz deyince, mutluluğumu gizleme gereksinimi bile duymadım. Başka teklifler de vardı ama benim tercihim kulübüm oldu" diye konuştu.

20.06.2019-17:37 - (Son Güncelleme: 20.06.2019-17:32)
 

Evkur Yeni Malatyaspor'un TEKRAR anlaşarak 2 yıllık sözleşme imzaladığı orta saha oyuncusu Murat Yıldırım, ailesiyle birlikte tatil yaptığı Hollanda'da basın mensuplarına konuştu. Yetenekli orta saha oyuncusu Murat, başka takımlardan da teklif olmasına rağmen, hiç düşünmeden sarı-kırmızılı yönetimden gelen ‘2 yıl daha bizimle kal' teklifine evet dediğini söyledi.

DOLU DOLU 2 BUÇUK YIL

Ailesiyle birlikte Hollanda'da tatilini geçirdiğini ve 25 Haziran'da Türkiye'ye gelerek kamp çalışmalara başlayacağını belirten Murat Yıldırım, "Malatya'da bulunduğum 2 buçuk yıl hakikaten dolu dolu geçti. Açıkçası bu sezon sözleşmem sona erip, oradan ayrılırken üzülmedim değil. Sonuçta bazı alışkanlıklar ediniyorsunuz ve o alışkanlıklardan kopmak sizi rahatsız ediyor. Adil başkan arayıp seninle devam etmek istiyoruz deyince, mutluluğumu gizleme gereksinimi bile duymadım. Beni tanıyan bilir, hiç zaman gereksiz söz konuşup, olumsuz davranmak gibi bir durumum olmadı. Açıkçası birkaç takımdan daha teklifler vardı. Ama benim tercihim kulübüm oldu. Bu anlamda beni tekrar bu büyük camiada görmek isteyen başta yönetimimiz olmak üzere, kulüp profesyonellerimiz ve elbette ki taraftarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal