Yeni Malatyaspor - Galatasaray Maçında Kural Hatası mı Var?

Alanyaspor - Fenerbahçe maçının ardından Yeni Malatyaspor - Galatasaray karşılaşmasında da 'taç atışı' kaynaklı kural hatası tartışması yaşandı. İşte detaylar..

23.09.2019-09:14 - (Son Güncelleme: 23.09.2019-09:10)

Galatasaray'ın Malatyaspor ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından flaş bir iddia ortaya atıldı. Yeni Malatyaspor- Galatasaray maçında tıpkı Alanyaspor-Fenerbahçe maçında olduğu gibi kural hatası tartışmaları yaşandı.

NE OLDU?

Karşılaşmada Yeni Malatyaspor sağdan taç atışını hızlı kullandı. Hakem Arda Kardeşler oyunu durdurarak yeniden kullanmasını istedi. Taç el değiştirmezken Malatyasporlu futbolcu, hakemin gösterdiği yerden taç atışını yeniden kullandı.

"GALATASARAY İTİRAZ EDECEK"

Futbol yorumcusu ve eski hakem Erman Toroğlu'ndan ortalığı karıştıracak flaş bir iddia geldi. "MHK Başkanı ile konuştum, Fenerbahçe maçı için kural hatası olmadığını TFF'ye bildirmiş, ardından gazetelerde kendi röportajıymış gibi yayınlanmış. Yeni Malatyaspor'un golünden önce faul Galatasaray'ın lehine olmalıydı. Bana az önce bir haber geldi. Galatasaray, kural hatası olduğu gerekçesiyle TFF'ye itiraz edecekmiş. Bu bilgi yönetimden değil." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal