Yeni Malatyaspor evinde Rizespor'u Ağırlıyor!

Süper Lig'in 19.haftasında saat 16.00'da oynanacak olan karşılaşmada Yeni Malatyaspor ile Çaykur Rizespor karşı karşıya gelecek olurken karşılaşmayı Hüseyin Göçek yönetecek.

17.01.2021-12:51 - (Son Güncelleme: 17.01.2021-12:51) Yeni Malatyaspor evinde Rizespor'u Ağırlıyor!
Malatyaspor'un ligde galibiyet hasreti devam ediyor. Ligde oynadığı son 5 karşılaşamada galibiyet yüzü göremeyen sarı kırmızılılar bu dönemde 3 mağlubiyet 2 beraberlik aldı. Bu bölüm içerisinde son Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu karşılaşmasında Galatasaray ile oynanan maçta penaltılarla kupaya veda etmişti. Hamza Hamzaoğlu'nun öğencileri evlerinde oynacağı bu müsabakada kötü gidişata bir dur demek istiyor. Ev sahibi kipte Adem Büyük rakip ağlara gönderdiği 7 gol ile en golcü oyuncu konumunda bulunuyor.

Konuk ekip Çaykur Rizespor'da durum pek iç açıcı değil. Atmacalar ligde oynadığı son 4 karşılaşmadan galibiyetle ayrılamazken 3 karşılaşması beraberlikle sonuçlanırken 1 karşılaşmada ise mağlup oldular. Yine aynı dönem içerisinde 6-0 sonuçlanan bir Beşiktaş karşılaşmasıda yaşanmıştı. Ligde karşılaştığı rakibi Beşiktaş ile Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu karşılaşmasındada karşılaşan Rizespor kupa karşılaşmasındada galip gelemeyip kupaya veda etmişt. Ligde attığı 6 gol ile takımın en golcü ismi konumundaki Loic Remy haftalardır formasından uzakta olurken Rizespor'da gol yollarında problem yaşadı.

Süper Lig'de düşme hattına oldukça yakın konumda bulunan 2 ekip arasında oynanacak mücadelede 21'er puanla 15 ve 16. sırada yer alan takımlar kazanarak tehlike hattından uzakşmak istiyor.

İki ekip arasında oynanan son 4 karşılaşmada 3 karşılaşma Rizespor'un galibiyeti ile sonuçlanırken 1 karşılaşma ise Yeni Malatyaspor galibiyeti ile sonuçlanmıştı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal