Yeni Malatyaspor Dipten Yukarı Çıkmayı Planlıyor

Süper Lig'de yaptığı son 7 karşılaşmada kaybeden BtcTurk Yeni Malatyaspor'da basın sözcüsü Hakkı Çelikel kötü grafiği düzelteceklerini söyledi.

27.02.2020-13:31 - (Son Güncelleme: 27.02.2020-13:26) Yeni Malatyaspor Dipten Yukarı Çıkmayı Planlıyor
Yeni Malatyaspor'un Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, basın mensuplarına verdiği röportajda, son maçlarda aldıkları kötü sonuçlar sebebiyle üzüldüklerini söyledi.

Geçtiğimiz hafta evlerinde yaptıkları Fraport TAV Antalyaspor karşılaşmasında da kötü bir yenilgi aldıklarını anımsatan Çelikel, ekipteki olumsuz atmosferi üstlerinden atmak istediklerini söyledi.

Kötü grafiği hemen iyiye çevirmek istediklerini ifade eden basın sözcüsü Çelikel, şöyle konuştu:

"Ligdeki kötü durumumuzu düzeltmek için elimizden geleni yapıyoruz. Yönetim, teknik heyet, futbolcu herkes üzerine ne görev düşüyorsa onu yapmaya çalışıyor. Bu hafta deplasmanda Yukatel Denizlispor ile çok önemli bir maç yapacağız. Bu maçın hazırlıklarını teknik direktörümüz Kemal Özdeş yönetiminde tüm hızıyla sürdürüyoruz. Yukatel Denizlispor maçı bizim için çok önemli. Bu maçı kazanarak kötü gidişatı sonlandırmak istiyoruz. Bunu başaracak kapasite ve güce sahibiz. Bir maç kazandığımızda durum düzelecek, takımın kendine olan güveni yerine gelecektir. O nedenle Denizlispor maçı çok önemli. Karşılaşmada elimizden gelenin en iyisini yapıp sahadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyoruz."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal