Yeni Malatyaspor Başkanı Gevrek Müjdeyi Verdi!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, yeni sezon hazırlıkları ve transfer sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.

13.07.2018-17:02 - (Son Güncelleme: 13.07.2018-17:02) Yeni Malatyaspor Başkanı Gevrek Müjdeyi Verdi!

Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Transferde görüşme halinde olduğumuz futbolcular var. İnşallah bu futbolcuları Topuk Yaylası kampına yetiştirmeye çabalıyoruz” dedi.

“YENİ TRANSFERLER UYUM SAĞLADI”

Transfer temaslarını sürdürdüklerini söyleyen Gevrek, “Yeni sezon hazırlıklarımız devam ediyor. Takımımız kamp çalışmalarını güzel bir biçimde sürdürüyor. Bu doğrultuda yaptığımız hazırlık karşılaşmaları da var. Bu karşılaşmalarda takımımız iyi bir görüntü sergiledi. Yeni transferlerimizin de takıma uyum sağladıklarını görmek bizim adımıza sevindirici oldu. Zamanla daha iyi bir seviyeye geleceğimize inanıyorum.” şeklinde konuştu.

“TAKIMA FAYDA SAĞLAYACAK İSİMLERİ TRANSFER EDECEĞİZ”

Başkan Gevrek, transfer etmek istedikleri futbolcuları Topuk Yaylası kampına yetiştirmeyi planladıklarını vurgulayarak, “Hem transfer komitemizin belirlediği futbolcular, hem de hocamızın istediği futbolcularla temaslarımız sürüyor. Hedefimiz bu isimleri bir an önce kadromuza katarak Topuk Yaylası kampına yetiştirmek. Birkaç bölgede eksiğimiz söz konusu. Bu eksikleri yeni transfer edeceğimiz futbolcularla tamamlamak istiyoruz. Taraftarımızın içi rahat olsun, takımımıza fayda sağlayacak isimleri transfer edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.” ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal