Yayıncı Kuruluştan Süper Lig Kararına Büyük Tepki

TFF'nin Süper Lig'de küme düşmeyi kaldırarak gelecek sezonun 21 takımla oynanacağını duyurmasından sonra yayıncı kuruluştan büyük tepki geldi.

29.07.2020-21:00 - (Son Güncelleme: 29.07.2020-21:05) Yayıncı Kuruluştan Süper Lig Kararına Büyük Tepki

Digiturk Spor İçeriklerinden Sorumlu Grup Başkanı Al-Hudaifi, TFF'nin küme düşme kararını sona erdirerek, önümüzdeki sezonu 21 takımla oynatma kararının sonra büyük tepki gösterdi ve kendilerinin fikrinin alınmadığını ifade etti.

"BİZE NASIL SORULMAZ?"

"TFF'den kimse bize bu konudan bahsetmedi. Biz Kovid'den ve gelecek sezondan bahsediyorduk. Aniden Nihat Özdemir ve Spor Bakanının kararını öğrendik, önceki toplantılarda bize kimse bunu söylemedi, bu fikirlerden bahsetmedi. 18'den 21'e çıkılması, yayıncıya sorulmayacak bir karar değil."

"BÖYLE YAYINLAMAK ZOR"

"Bu karar bizim işimizi etkileyecek, prodüksiyon maliyetini, kanal stratejisini etkileyecek. Bir önceki sezona göre maç sayısı artacak. Coğrafi durumu da konuşmamız lazım. 3 farklı şehirlerde olan kulüplerden bahsediyoruz. Daha fazla ekip, daha fazla yayın aracı kiralamalıyız, bizim için çok zor. Ligi böyle yayınlamak kolay değil."

"BİZ ONLARIN ORTAĞIYIZ"

"Korsandan büyük zarar görüyoruz, korsan yayıncılığı da konuşmamız lazım. Biz sadece bir yayıncı kuruluş değiliz, onların ortağıyız. Kulüplerin ortağıyız, federasyonun ortağıyız. Türkiye Ligi'ni 108 ülkede tanıtıyoruz. Bu karar benim için büyük sürpriz oldu. Ligi de olumsuz etkileyecek bu iş."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal