Yayıncı Kuruluş Hesapladı! Ne Yaptın Okan?

Dün akşam Hakem Alper Ulusoy tarafından topu zamanında elinden çıkarmadığı için sarı kartla cezalandırılan Okan Kocuk, ikinci pozisyonda ise aynı hatayı yapıp serbest vuruşa sebebiyet verdi.

22.06.2020-09:10 - (Son Güncelleme: 22.06.2020-09:00) Yayıncı Kuruluş Hesapladı! Ne Yaptın Okan?

Süper Lig 28. hafta maçında Gaziantep FK ile 3-3 berabere kalan Galatasaray, şampiyonluk şansını oldukça zora soktu. Türk Telekom Stadı'nda oynanan karşılaşmada sarı-kırmızılı takımın gollerini Radamel Falcao, Younes Belhanda ve Sofiane Feghouli atarken, Gaziantep FK'nın gollerini ise Papy Djilobodji, Patrick Twumasi ve penaltıdan Alexandru Maxim kaydetti.

GALATASARAY GALİBİYETİ UNUTTU

Süper Lig'de puanını 51'e çıkartan Galatasaray, lider Medipol Başakşehir'in 8 puan gerisinde kaldı. Galatasaray, Süper Lig'deki son 4 maçında galibiyet elde edemedi. Bu maçlarda Demir Grup Sivasspor, Beşiktaş ve Gaziantep FK ile berabere kalan sarı-kırmızılı takım, Çaykur Rizespor'a da mağlup oldu.

FALCAO'NUN YERİNE PENALTIYI YAPTIRAN SEKİDİKA GİRDİ

Galatasaraylı futbolcu Radamel Falcao, yaşadığı sakatlık nedeniyle maça devam edemedi. Karşılaşmanın ikinci yarısında kendini yere bırakarak sağ ayağını tutan Falcao, teknik heyete oyuna devam edemeyeceğini işaret etti. Kolombiyalı futbolcu 75. dakikada saha kenarına gelirken, oyunun devam etmesi nedeniyle oyuncu değişikliği 80. dakikada yapılabildi. Falcao'nun yerine Jesse Sekidika oyuna dahil oldu. Bu arada Falcao, maçta kaydettiği golle bu sezon ligdeki gol sayısını 10'a çıkardı.

OĞUZ'UN YAPTIĞI AÇIK FAUL GÖRÜLMEDİ İŞ GOLE KADAR GELDİ

90+4. dakikada Kayode ile bulduğu gol sonrası Gaziantep 3-3'lük beraberliği yakaladı. VAR incelemesi sonrası pozisyon başlangıcında Jimmy Durmaz’a yapılan faul nedeniyle gol 90+9. dakikada iptal edildi. Kayode'nin attığı gol, VAR incelemesine takılınca Türk Telekom Stadyumu'nda gerilim tavan yaptı

İKİ TAKIM ARASINDA GERİLİM

Karar sonrası iki kulübeden farklı sesler çıkınca tansiyon yükseldi. Antep cephesi 'gol' diye bağırırken sarı-kırmızılı cephe itiraz etti.

NECATİ ATEŞ'İN GÖZÜ DÖNDÜ

Galatasaray teknik heyetinden Necati Ateş ile Gaziantep kulübü yetkilileri birbirlerinin üzerine yürüdü. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesini araya girenler son anda önledi.

OKAN TOPU BİR TÜRLÜ ELİNDEN ÇIKMADI

Uzatmanın son anlarına gelinirken Galatasaray kalecisi Okan Kocuk topu 6 saniyeden fazla elinde tutunca hakem Gaziantep lehine karar verdi. Yayıncı kuruluş maç sonrası yaptığı hesapta tartışılan pozisyonda Okan Kocuk topu 18.48 saniye sonra oyuna soktuğunu açıkladı. Serbest vuruş sonrası Galatasaraylı Sekidika'nın faul yaptı. Hakem Alper Ulusoy bu hareket sonrası penaltı noktasını gösterdi.

FATİH TERİM PENALTI GOLÜNÜ SOYUNMA ODASINDAN İZLEDİ

Kararların ardından adeta çılgına dönen Galatasaraylı teknik adam maç oynanırken soyunma odasının yolunu tuttu. Terim penaltı golünü soyunma odasından izledi. Tecrübeli isim maç sonu yaptığı açıklamada "Ben kenarda olsaydım, penaltıda kalecinin kalesinde durmayıp kenarda durması talimatını verirdim." ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal