Yayıncı Kuruluş Fenerbahçe Geriliminde Yeni Gelişme

Fenerbahçe ile yayıncı kuruluş arasında bir süredir yaşanan gerginlik halen devam ediyor.

26.01.2021-18:17 - (Son Güncelleme: 26.01.2021-18:17) Yayıncı Kuruluş Fenerbahçe Geriliminde Yeni Gelişme

Sarı lacivertliler, Karagümrük - Konyaspor maçındaki taraftar sesinde, Karagümrük taraftarının Fenerbahçe'ye hakaret ettiği tezahuratlar yayına aktarılınca olayların fitili ateşlenmişi. 

Yaşanan bu olay sonrasında Fenerbahçeli taraftarlar sosyal medyadan tepki göstermiş, sonrasında da kulüp açıklama yaparak yayıncı kuruluşa çok büyük bir şekilde tepki vereceklerini duyurmuşlardı. 

Fenerbahçe'nin açıklaması sonrasında yayıncı kuruluş bir özür mesajı yayınlamış ancak yayınladıkları bu mesaj Fenerbahçe Kulübü ile yaşanan gerginliği bir türlü dindirememişti.

Sarı lacivertliler, olayların yaşandıktan sonra oyadığı karşılaşmaların sonrasında yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalarında hep eleştiri içerikli açıklamalar yapıyordu. Ayrıca tepkilerine özel olarak tişörtlerle maç sonu konuşmalarına taşıyolardı.

 Fenerbahçe'nin bu tepkisine karşılık olarak ise yayıncı kuruluş bu açıklamaları yayınlamıyor, Fenerbahçe de yayıncı kuruluşa oyuncularının konuştuğunu ancak yayınlanmadığını belirten bir açıklamada bulunuyordu.

Bu gelişmelerin yaşanmasının ardından yayıncı kuruluşun, Fenerbahçe'nin tepkisine neden olan iki çalışanı işten çıkardığı öğrenildi. Konuyla ilgili Fenerbahçe'nin de bilgilendirildiği ifade edildi. Sarı lacivertlilerin bu süreçten sonraki tutumu merakla bekleniyor. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal