Yatabare: 'Kendimi Değil, Takımı Düşünüyorum'

Yatabare, basın mensuplarına gerçekleştirdiği açıklamada, futbol hayatının zirvesine çıkmanın mutluluğunu yaşadığını aktardı.

13.03.2020-16:40 - (Son Güncelleme: 13.03.2020-16:34) Yatabare: 'Kendimi Değil, Takımı Düşünüyorum'
Yatabare, basın mensuplarına gerçekleştirdiği açıklamada, futbol hayatının zirvesine çıkmanın mutluluğunu yaşadığını aktardı.

Kendisine fırsat veren teknik adam Rıza Çalımbay'a teşekkürlerini sunan Yatabare, "Verilen şansın boşa gitmediğini sahadaki performansımla gösterdim. Performansıma bağlı olarak bir yükseliş yakaladım. Takım olarak şu an bulunduğumuz durumdan da çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

Yatabare, yakalamak istediği bir gol planı olmadığını vurgulayarak, şu sözleri kullandı:

"Bireysel bir hedefim yok, takım olarak düşünüyorum. Sonuçta bir takım oyunu oynuyoruz. Bazı maçlarda gol atmadığım olur, buna üzülmem. Takım kazandığı ve galibiyeti aldığımız anda bir bütün ve takım olarak mutlu oluruz. Gol attığım zaman otomatik olarak performansımda yükseliyor. Sonuçta forvet oyuncusuyum ve gol atmak için buradayım. Sivasspor beni bunun için aldı ve iyi bir performans sergilediğimden dolayı mutluyum."

'Zirve Yarışındayız'

Ligde kritik maçlar yapıldığını söyleyen Yatabare, "Şampiyonluk yarışında varız. Maç maç değerlendiriyoruz. Puan tablosunu ligin sonunda görmek lazım çünkü rekabet çok büyük ve karşımızda çok güçlü takımlar var. O yüzden lig bitmedi ve devam ediyor. Şampiyonluk olursa muhteşem olur. Hepimiz çok mutlu oluruz." yorumunu yaptı.

Malili yıldız oyuncu Yatabare, Sivasspor'un Süper Lig'in 26. hafta karşılaşmalarında rakip sahada Fraport TAV Antalyaspor ile gerçekleştireceği maçın zor olacağından bahsederek, "Antalyaspor'un da puana ihtiyacı var. Bu konsantrasyona bağlı olan bir şey, ne kadar iyi motive olursak o kadar iyi oynarız ve performansımız yükselir. Umarım güzel bir galibiyetle Antalya'dan döneriz." dedi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal