Yasin Öztekin'den Mesaj

Dünyaya hızla yayılan ve son zamanlarda da Türkiye'de görülmeye başlayan 'coronavirüs' olayının ardından Türkiye Süper Lig'inde oynayan birçok futbolcu sessiz kalmadı.

19.03.2020-13:49 - (Son Güncelleme: 19.03.2020-13:46) Yasin Öztekin'den Mesaj

Çin'de ortaya çıkan ve bütün dünyaya yayılan coronavirüs salgını son birkaç gün içerisinde Türkiye'yi de etki altına aldı. Salgın hakkında açıklama Medipol Başakşehir'in tecrübeli futbolcusu Mehmet Topal ile Gaziantep FK forması giyen Güray Vural ve Kenan Özer'den sonra Demir Grup Sivassporlu futbolcu Yasin Öztekin geldi.

Öztekin, hastalıktan korunmak için kurallara uymanın önemini belirtirken "Hem Türkiyemiz, hem de Dünya zor bir süreçten geçiyor. Salgın nedeniyle hepimiz evde kalalım, sık sık ellerimizi yıkayalım, mümkünse dışarıya çıkmayalım. İnşallah en kısa sürede bu salgını atlatarak çok güzel günler bizi bekliyor" dedi.

Hijyen kurallarına uyarak bu virüsün üstesinden gelinebileceğine dikkat çeken Mehmet Topal, "İçinde bulunduğumuz durum gerçekten çok kötü. Bütün hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Devlet yetkililerimiz ve sağlık bakanlığımız bu konuda talimatlar veriyorlar. Lütfen bu talimatlara harfiyen uyalım. Temizliğimize ve hijyenimize özen gösterelim. Eğer birlik ve beraberlik içinde olursak, temiz olursak bu virüsün üstesinden geleceğimizi düşünüyorum. Kendinize çok iyi bakın" demişti.

GÜRAY VURAL: 'SAĞLIK BAKANLIĞIMIZI ALDIĞI KARARLARA MUTLAKA UYALIM'

Şahsi olarak kendi tedbirlerini aldıklarını açıklayan Güray Vural, "Son dönemlerde hem dünya hem ülkemiz olarak zor zamanlardan geçiyoruz. Bu salgını hep beraber mücadele ederek yenebiliriz. Sağlık bakanlığımızın vermiş olduğu kararlara mutlaka uyalım. Biz bireysel olarak önlemlerimizi aldık. Ellerimizi sıklıkla yıkayıp, dezenfektanları mutlaka kullanalım. Mümkün olduğu sürece, zorunlu olmadıkça evden çıkmayalım" şeklinde belirmişti. 

KENAN ÖZER: 'SAĞLIK BAKANLIĞIMIZIN ÖNERDİĞİ 14 KURALA LÜTFEN UYALIM'

Sağlık Bakanlığı tarafından coronavirüse önlem almak adına paylaşılan 14 kurala dikkat çeken Kenan Özer ise, "Yaşanan virüs sorunuyla ilgili sağlık bakanlığımızın önerdiği 14 kurala lütfen uyalım. Kendimizi ve birbirimizi koruyalım. Lütfen gerekmedikçe evlerimizden dışarı çıkmayalım" şeklinde vurgulamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal