Yasin Öztekin'den Flaş Açıklama! Galatasaray maçından 3 Puan İle Ayrılmak İstiyoruz

Demir Grup Sivasspor’un devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı Yasin Öztekin, Galatasaray maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

05.03.2020-12:29 - (Son Güncelleme: 05.03.2020-12:22) Yasin Öztekin'den Flaş Açıklama! Galatasaray maçından 3 Puan İle Ayrılmak İstiyoruz

Tecrübeli oyuncu bu takımda olmaktan gurur duyduğunu ifade etti.

Çekici bir lig, aynı puanda olan 3 takım var. Biz sonuna kadar bu mücadelenin içinde olmak istiyoruz. Hepsine başarılar diliyorum ama en iyi olan kupayı kaldırsın, biz de buna talibiz." dedi. Kırmızı-beyazlı ekibin maç maç bakarak ilerlediğini aktaran Yasin, "Ona göre çalışıyoruz, ona göre hareket ediyoruz. Tek tek maçlara çıkıp her maçı final maçı gibi görüp inşallah sezon sonu güzel şeyler elde etmek istiyoruz.

Galatasaray’ı burada görmek benim için sevindirici çünkü orada 4 yılım geçti. 6 kupa kazandım, çok güzel anılarım var. Ama şu anda Sivasspor’dayım o yüzden sadece Sivasspor’a konsantre oluyorum. İyi sonuç almak istiyoruz, iyi de hazırlanıyoruz. Sonuçta gerçekten şampiyon olmak istiyorsan böyle maçları kazanmak gerekiyor. Biz de ona göre çalışıp ona göre hareket ediyoruz. İnşallah seyircimizle beraber o gün, 90 dakikada en iyi şekilde konsantre olup 3 puanı almak istiyoruz.

Sonuçta bu futbol, sahada oynanıyor. Dışarıda kim ne konuşursa konuşsun sahada iyi olduktan sonra, sahada yüzde 100’ünü verdikten sonra zaten hiç kimse bunun önüne geçemez. İnşallah sezon sonu bu kupayı almak istiyoruz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal