Yasin Öztekin: 'Sneijder Hiç Dünya Yıldızı Gibi Değil'

Demir Grup Sivasspor'da top koşturan Yasin Öztekin, bir sosyal medya canlı yayınına misafir oldu ve açıklamalarda bulundu.

06.05.2020-14:28 - (Son Güncelleme: 06.05.2020-14:24) Yasin Öztekin: 'Sneijder Hiç Dünya Yıldızı Gibi Değil'
Karantina zamanlarını ailesiyle beraber İzmir'deki evinde geçiren Yasin, sürekli spor yaptığını ve çocuklarıyla bahçede top oynadığını belirtirken, ev işlerinde eşine yardımcı olduğunuda söyledi: "Camları silip, yerleri süpürüyorum.Hoşuma gidiyor."

Yasin Öztekin, 2015 senesinde Galatasaray Dergisi'ne verdiği "Hamza Hamzaoğlu ve Wesley Sneijder kaderimi değiştirdi" konuşmasıyla alakalı olarak şu sözleri söyledi:

"Evet o zaman öyleydi. Galatasaray'a yeni gelmiştim ve çok fazla forma şansı bulamıyordum. Prandelli gittikten sonra Hamza Hoca geldi. Benim çıkış noktam oldu. O dönem oynadığım futbolcular, orta sahada Selçuk abi ve en önemlisi beni ara paslarıyla besleyen, sahada yöneten Sneijder vardı."

"Sneijder ile en son 2-3 gün önce konuştuk. Kendisi şu an Hollanda'da. Gördüğüm en komik oyunculardan biri. Bazen öyle bir patlıyor ki şaşırıyorum. Hiç dünya starı gibi davranmıyor çok samimi bir karakter. Mükemmel bir insan. Futbolu zaten tartışılmaz. Hem Türk halkı onu, hem de o Türk halkını çok seviyor."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal