Yasin Öztekin: 'En İyisi Klopp'

Sivasspor'un başarılı futbolcusu ve eskiden Galatasaray'da top koşturan Yasin Öztekin açıklamalarda bulundu.

06.05.2020-15:02 - (Son Güncelleme: 06.05.2020-14:47) Yasin Öztekin: 'En İyisi Klopp'
Futbol kariyerine Borussia Dortmund altyapısında başlayan Yasin Öztekin, dünyanın en iyi altyapılarından birinde geliştiğini vurgularken, bir zamanlar çalıştığı Jürgen Klopp için ise, "Dortmun altyapısına 8 yaşında başladım, 23 yaşıma kadar devam etti. Dünyanın en iyi altyapılarından biri. Klopp ile konuşmadım ancak oğlu Dennis ile ara sıra görüşüyorum. Klopp'u Dortmund'a ilk geldiğinde açıkçası tanımıyordum. Şu an baktığımda o dünyanın en iyisi. O zamanki konuşmaları, analizleri bile muhteşemdi" dedi.

"Emre Belözoğlu gibi olmak isterim"

Kendisini oldukça zinde hisseden Öztekin, şu an için futbol oynamaya devam etmek istediğini belirtirken, "Şu an 33 yaşındayım ve kendimi iyi hissediyorum. Büyük bir sakatlığım olmadı. Ayaklarım nereye kadar götürürse oraya kadar oynamak isterim. Emre Belözoğlu 39 yaşında ve hala oynuyor. Ben de onun gibi olmak isterim. Onun rekorunu kırmak istiyorum."

Yasin Öztekin'in beraber oynadığı en iyi 11: Fernando Muslera, Sabri Sarıoğlu, Hakan Balta, Titi, Alex Telles, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Felipe Melo, Bruma (Garry Rodrigues), Bafetimbi Gomis, Burak Yılmaz.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal