Yarışma İçin Avustralya'ya Giden Kamerunlu 8 Sporcu Ortadan Kayboldu

İngiliz Milletler Topluluğu Oyunları için Avustralya'ya giden 8 Kamerunlu sporcu, ortadan kayboldu. Sporcuların yasa dışı olarak ülkede kalmaya karar verdikleri tahmin ediliyor.

11.04.2018-17:08 - (Son Güncelleme: 11.04.2018-17:11) Yarışma İçin Avustralya'ya Giden Kamerunlu 8 Sporcu Ortadan Kayboldu

Avustralya'da yapılan İngiliz Milletler Topluluğu Oyunları'na giden 8 Kamerunlu sporcu ortadan kayboldu.

Organizasyon yönetimi tarafından yapılan açıklamada Kamerun vatandaşı 5 boksör ve 3 halterciden haber alınamadığı bildirildi.

Avustralya'da 6 bin sporcunun katılımyla gerçekleştirilen oyunlara giden Kamerunlu 8 sporcunun yarışmalara katılmamasıyla ortadan kayboldukları ortaya çıktı.

Organizasyondan tarafından yapılan açıklamada 'İlgili sporcuların Avustralya'ya misafir statüsünde geldiklerini ve istedikleri gibi seyahat özgürlüklerinin olmadığını bilmeliler' denildi.

8 sporcunun yasa dışı olarak Avustralya'da yaşamaya karar verdiği düşünülüyor.

Avustralya birimleri şimdiye kadar sporcuları yakalamak için harekete geçmedi.

Kayıp olan sporcuların isimleri şu şekild: Olivier Matam Matam, Arcangeline Fouodji Sonkbou, ve Petit Minkoumba, Christian Ndzie Tsoye, Simplice Fotsala, Arsene Fokou, Ulrich Yombo ve Christelle Ndiang

İngiliz Milletler Topluluğu Oyunları 1930'dan beri yapılıyor. Büyük Britanya'ya bağlı ülkelerin yanında davetli ülkelerin de bazen katıldığı oyunlarda bu yıl 71 ülke yarışacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal