Yardımcı Hakeme Küfür Eden Fırat Aydınus PFDK'ya Sevk Edildi

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında oynanan Malatyaspor - Başakşehir maçında yardımcısı Yusuf Bozdağan'a küfür ettiği iddia edilen Hakem Fırat Aydınus tedbirsiz olarak PFDK'ya sevk edildi.

08.03.2019-17:34 - (Son Güncelleme: 08.03.2019-17:43) Yardımcı Hakeme Küfür Eden Fırat Aydınus PFDK'ya Sevk Edildi

Süper Lig'in 24. haftasında oynanan Evkur Yeni Malatyaspor - Medipol Başakşehir karşılaşmasında Hakem Fırat Aydınus, yardımcısı Yusuf Bozdoğan'a küfrettiği iddiasıyla PFDK'ya sevk edildi.

TFF'den yayınlanan açıklamada şu sözlere yer verildi:

"TFF'ye tescilli Hakem FIRAT AYDINUS'un 03.03.2019 tarihli Evkur Yeni Malatyaspor - Medipol Başakşehir FK karşılaşması içinde ve ardından futbol camiasını küçük düşürecek tutum ve davranışlar sergilemesi suretiyle "talimatlara aykırı hareketi" sebebiyle Merkez Hakem Kurulu Talimatının 38. maddesi gereğince tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

YUSUF BOZDOĞAN DA SEVK EDİLDİ

TFF'ye tescilli Hakem YUSUF BOZDOĞAN'ın 03.03.2019 tarihli Evkur Yeni Malatyaspor - Medipol Başakşehir FK karşılaşması içinde ve ardından futbol camiasını küçük düşürecek tutum ve davranışlar sergilemesi suretiyle "talimatlara aykırı hareketi" sebebiyle Merkez Hakem Kurulu Talimatının 38. maddesi gereğince tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal