Yanal: "Fenerbahçe Her Maçı Ciddiye Alır"

Fenerbahçe'nin tecrübeli teknik direktörü Ersun Yanal, İstanbulspor'u 2-0 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.

19.12.2019-10:13 - (Son Güncelleme: 19.12.2019-10:15) Yanal: "Fenerbahçe Her Maçı Ciddiye Alır"

Fenerbahçe'nin Teknik Adamı Ersun Yanal, İstanbulspor'u eledikleri Kupa maçının ardından basına açıklamalar yaptı.

İstanbulspor'a teşekkürlerini sunan Ersun Yanal, "Öncelikle İstanbulspor ile oynadığımız maçta, kendi evimizde seyircisiz oynadık. Burada bir miktar seyircimiz vardı. Bizi burada çok iyi ağırladılar. Zaten iyi ilişkilerimiz var. Onlara ligde başarılar diliyoruz." diye konuştu.

"FENERBAHÇE HER MAÇI CİDDİYE ALIR"

Karşılaşmayı yorumlayan Ersun Yanal, "İki maçta galip geldik. Mücadelemiz finale kadar devam edecek. Konforlu bir maç oldu. Ligde görev alamayan oyuncuların 90 dakika görev alması güzeldi. Bazı sakat oyuncularımız vardı. Onlar da olsaydı daha güzel olurdu. Böyle maçları oynamak aslında zordur. Oyuncularım topu tutarak maçı kolay hale getirdiler. Fenerbahçe her maçı ciddiye alır. Bu maçı da ciddiye aldık. Bir üst tura kaldık. Böyle devam edeceğiz." dedi.

"Fenerbahçe, çok büyük bir ailedir." sözleriyle konuşmasına devam eden Yanal, "Bütün futbolcularımızla, yönetimimizle, taraftarımızla, medyamızla, herkes biliyor ki Fenerbahçe her iki kulvarda sonuna kadar gidecektir. Motivasyonu tamdır." dedi.

DENİZ TÜRÜÇ'ÜN SOL BEKTE OYNAMASI

Deniz Türüç'ün sol bekte oynamasıyla alakalı sorulan soruyu Yanal, "Tüm arkadaşlarımızı kullanıyoruz. Ofansif yönden başarılıydı. Bir çare üretmemiz gerekiyor. Hasan Ali'ye alternatif yaratmak, her an hazırda bulundurmak gerekiyor. Bu maç elimize deneme fırsatı geldi. Hasan Ali için 3-4 hafta demiştik. İkinci yarı aramıza katılacak. Hasan Ali'nin sakatlığı problemli biraz. Topuğa yakın noktada bir yer. Umarım hızlı bir şekilde tekrar toparlanır. Hızlıca sahalara döner." diye cevapladı.

"TELAFİSİ OLMAYAN GÜNLERE GELİYORUZ"

Sivasspor karşılaşmasında aldıkları yenilgi ile alaklı gelen soruya deneyimli teknik direktör, "Kendi sahamızda ortaya koyduğumuz tepki, tavır her zaman güçlü bir tavır. Maçtan sonra da açıklamamda bunu net bir şekilde söyledim. Bir tavır ortaya koymalıydık. Bu tavrı nasıl koyacaklarını öğretememişim, suçluyum dedim. Bu tavrı ortaya koymalıyız. Gençlerbirliği maçında nasıl bir tavır ortaya koyup farklı bir galibiyet alıyorsak, bunu her maçta yapmalıyız. Fenerbahçe, çok güçlü bir takım, güçlü bir oyuncuları var. Biz dış sahalarda da bu tavrı göstermeliyiz. Bu bizim işimiz. Bunu hızlı bir şekilde halledeceğiz. Artık telafisi olmayan günlere geliyoruz." yanıtıyla konuşmasını bitirdi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal