Yabancı Sınırına İtiraz Eden 9 Kulüp Belli Oldu

Galatasaray ve Kasımpaşa'nın sonrasında, Fenerbahçe, Beşiktaş, Başakşehir, Sivasspor, Alanyaspor, Göztepe ve Antalyaspor da yabancı sınırının değiştirilmesi için başvuru yaptı.

16.07.2020-16:41 - (Son Güncelleme: 16.07.2020-16:38) Yabancı Sınırına İtiraz Eden 9 Kulüp Belli Oldu

Süper Lig ekiplerinden yeni yabancı kuralına itirazlar gelmeye devam ediyor. Kasımpaşa ve Galatasaray'ın sonrasında 7 takımın daha kuralla alakalı Tahkim Kurulu'na resmi başvuruda bulunduğu ortaya çıktı.

Gelen bilgilere göre; Fenerbahçe, Beşiktaş, Başakşehir, Sivasspor, Alanyaspor, Göztepe ve Antalyaspor'un da dilekçelerini göndermesiyle 9 Süper Lig ekibi Tahkim Kurulu'na itiraz etmiş oldu.

'BU KARAR UYGULANAMAZ'

Kulüplerin itiraz dilekçelerinde takımların yabancı sayısında kademeli olarak düşüşten taraf oldukları fakat sezon sonunda bir ay sonra gelecek sezonun başlayacak olması ve sözleşmeleri süren futbolcular sebebiyle bu kararın uygulanamaz olduğu aktarıldı.

Süper Lig takımlarının bu konunun makul bir zamanda takımların da fikirleri alınarak makul bir sayıya inmesine itiraz etmedikleri, üslup ve usul yönünden kararı doğru bulmadıkları aktarıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal