Wilder ve Fury’nin Unvan Maçı Öncesinde Ortalık Gerildi!

Dünya Boks Konseyi (WBC) ağır sıklet unvan karşılaşması öncesinde ABD'li Deontay Wilder ile İngiliz Tyson Fury, basın toplantısında gazetecilerin karşısına çıktı.

29.11.2018-17:38 - (Son Güncelleme: 29.11.2018-17:36) Wilder ve Fury’nin Unvan Maçı Öncesinde Ortalık Gerildi!

Dünya Boks Konseyi (WBC) ağır sıklet unvan maçının gerçekleşeceği ABD'nin Los Angeles şehrinde gazetecilerin karşısına çıkan Deontay Wilder ile Tyson Fury arasındaki basın toplantısı, gergin bir atmosferde geçti.

Kariyerinin en büyük karşılaşmasına çıkacağını söyleyen 30 yaşındaki Tyson Fury, "Bu sözlerimi bir kenara not edin, onu nakavt edeceğim. Wilder sert bir insan değil, yalnızca rol yapıyor. İdman ve hazırlık sürecini sakatlık yaşamadan atlattım. Şimdiye dek her şey mükemmel gitti. Karşılaşmada stratejimi ringe yansıtarak kazanacağım." şeklinde konuştu.

Beklediği anın geldiğini kaydeden 33 yaşındaki Wilder ise "Şimdi benim zamanım. Tyson Fury'nin devri, Klitschko'yu yendiğinde kapandı. Sabırla bekledim ve benim zamanım geldi. Onu nakavt edeceğim. Gerçek bir boksör olmadığımı iddia edenler var. Aynı şeyi Bermane Stiverne'i mağlup ettiğimde de söylemişlerdi. Fury'yi yeneceğim ve kimin daha iyi olduğunu herkes görecek." şeklinde konuştu.

Wilder ve Fury, basın toplantısı sonrasında her unvan mücadelesi öncesinde olduğu gibi ayağa kalkıp karşılıklı durarak birbirlerine meydan okudu. Bir süre tartışma içerisine giren ikilinin ekibindekilerin de tartışmaya girmesiyle iki boksörün buluşması gergin bir biçimde noktalandı.

Unvanı elinde bulunduran Wilder, bugüne dek ringe çıktığı 40 müsabakadan da galip ayrılırken, bunların 39’unda rakiplerini nakavt etti.

Tyson Fury ise 19'u nakavtla olmak üzere çıktığı 27 müsabakanın tamamında rakiplerine üstünlük sağladı.

İkili arasındaki WBC unvan karşılaşması, 2 Aralık Pazar günü TSİ 07.00'de Staples Center'da gerçekleşecek.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal