Whatsapp’ta Birinin Rehberinde Kayıtlı Olduğumu Nasıl Anlarım?

Birinin telefonunda kayıtlı olduğunu anlamak için bazı yollar mevcut. İşte, ‘Başkasının rehberinde kayıtlı mıyım? Numaramı nasıl kaydetmişler?’ sorusuna yanıt arayanlar için detaylı bilgiler… Birinin telefonuna hangi isimle kayıtlı olduğumu anlamam mümkün mü?

02.06.2020-16:23 - (Son Güncelleme: 22.07.2022-19:34)

Dünyanın en bilindik çevrimiçi mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp’ta birinin rehberinde kayıtlı olduğunu anlamanın yolu birkaç aşamadan oluşmaktadır. Peki, birinin rehberinde kayıtlı olup olmadığımızı nasıl anlarız? Sizler için haberimizin içerisinde bu konuyla ilgili merak ettiklerinizi bulabilirsiniz...

WHATSAPP'TA BİRİNİN REHBERİNDE KAYITLI OLDUĞUMU NASIL ANLARIM?


Bir başkasının telefonuna kayıtlı olup olmadığını anlamanın adım adım yolları;

1- WhatsApp’a gir. Var olan telefonundan WhatsApp’a girmediysen devam etmek için ekrandaki kurulum adımlarını takip etmen gerekir.

2- SOHBETLER kısmına bas. Bu sekme, ekranın en üst tarafındadır.

3- WhatApp bir sohbet sekmesini açarsa önce ekranın sol üst köşesindeki "Geri" yazan yere bas.

4- ⋮ butonuna tıkla. Bu buton, ekranın sağ üst köşesinde yer almaktadır. Açılır bir menü ekrana gelir.

5- ‘Yeni toplu mesaj’a gir. Açılır menüde yer alır. Kişilerinin olduğu bir liste görülür.

6- Bakmak istediğin kişiyi işaretle. Bu, numaranı kayıtlı olup olmadığını görmek istediğin kişi olmak zorundadır.

7- ✓ butonuna bas. Ekranın sağ alt köşesinde yeşil bir arka plan üzerinde bulunur. Bu şekilde toplu mesaj listen oluşturulur ve listenin sohbet sayfası gözükür.

8- Açtığın gruba bir mesaj at.

9- Yolladığın mesajın bilgi menüsüne gir. Bunun için ekranın en üstünde bir menü çıkana kadar mesaja basılı bir şekilde tut. Ekranın en üstünde bulunan ⓘ simgesine bas.

10- "Okuyan kişi" başlığını dikkatli kontrol et. Mesajına bakan kişilerde numaran yer alır; bundan dolayı, numaranı eklediğini bildiğin birinin ismini burada görüyor olman gerekir.

Bakmak istediğin ismi burada görüyorsan numaran onda da kayıtlıdır.

Numaranı eklemiş olan fakat WhatsApp’ı çok sık kullanmayan bir kişinin, WhatsApp’ı açana kadar "Okuyan kişi" kısmında çıkmayacağına dikkat edin.

11- "İletilen kişi" kısmını kontrol edin. Numaranı eklememiş olan isimler, toplu mesajı sohbet mesajı olarak almazlar; bundan dolayı bu kişilerin adları sadece "İletilen kişi" başlığının altında yer alır.

Bakmak istediğin ismi burada görürsen bu kişide numaran büyük ihtimalle yoktur.

Görüldüğü üzere Whatsapp'ta birinin rehberinde kayıtlı olup olmadığınızı, kayıtlıysanız ne şekilde kaydedildiğinizi öğrenmenizin yolu bir hayli kolaydır.

Whatsapp'ta son görülmenizi nasıl kapatacağınızı öğrenmek için tıklayınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal