Werner’den Mesut Özil’e Milli Takım Çağrısı!

Almanya Bundesliga ekiplerinden RB Leipzig’de forma giyen Alman forvet Timo Werner, ülkesinin basınına yaptığı açıklamalarda Mesut Özil'e milli takıma geri dön çağrısında bulundu.

15.08.2018-15:03 - (Son Güncelleme: 15.08.2018-15:01) Werner’den Mesut Özil’e Milli Takım Çağrısı!

Irkçı söylemler sebebiyle Almanya Milli Takımı kariyerini noktalayan Mesut Özil'e bir destek de milli takımdan arkadaşı Timo Werner'den geldi. Bundesliga’da Leipzig forması giyen Alman yıldız, Mesut Özil'e "milli takıma dön" çağrısında bulundu.

Arsenal’de forma giyen Mesut Özil'in Almanya Milli Takımı’na veda etmesinin yankıları hala sürüyor. Türk asıllı Alman yıldıza bir destek de Leipzig forması giyen Timo Werner'den geldi.

Rusya’da düzenlenen 2018 FIFA Dünya Kupası'nda Almanya’nın oynadığı 3 maçta da forma giyen 22 yaşındaki golcü, Mesut Özil'in bu şekilde milli takımı bırakmasının doğru olmadığını söyledi. Genç forvet, "Mesut'un Almanya Milli Takımı'na katkıları çok fazlaydı. Takıma veda etmesi bizi çok üzdü. O, takım içerisinde herkesin saygı duyduğu bir isimdi. Geri dönmesi halinde ben başta olmak üzere tüm takım arkadaşları çok mutlu olacaktır." şeklinde konuştu.

Almanya Milli Takımı formasıyla 92 karşılaşmada oynayan Mesut Özil, geçtiğimiz ay maruz kaldığı ırkçı söylemler sebebiyle milli takım kariyerini sonlandırdığını açıklamıştı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal