Wenger’den Terim’e: Onu Sakın Kaçırma

Geçtiğimiz günlerde Fatih Terim ve Arsene Wenger Bodrum’da bir araya gelmişti. Bu buluşmada Terim’in, Wenger’e Empoli’de forma giyen Bennacer'i sorduğu öğrenildi.

02.06.2018-14:45 - (Son Güncelleme: 02.06.2018-14:50)

Galatasaray’ı bu sezon 21. şampiyonluğuna ulaştıran başarılı teknik direktör Fatih Terim ile 22 sezondur çalıştırdığı Arsenal’den ayrılan efsane teknik adam Arsene Wenger kısa bir süre önce Bodrum'da bir araya gelmişlerdi.

Terim ve Wenger yakın dostları olan eski F.Bahçe Başkanı Ali Şen'in de yer aldığı ortamda bir ara futbol sohbeti gerçekleştirdi. Bu sohbette Fransız teknik adamın, 2015 yılında Arles'ten Arsenal'in altyapısına transfer ettirdiği sarı kırmızılıların gündeminde bulunan İsmail Bennacer hakkında görüşlerini paylaştı.

Fransız futbol adamı, İmparator'a "Bence Bennacer’i kaçırma. Çok yetenekli. Orta sahada tam senin istediğin gibi tempolu bir oyuncu ve daha 21 yaşında, uzun seneler faydalanırsın" dedi.

Empoli’de forma giyen genç oyuncu Bennacer, bu sezon İtalya Serie B'de 39 karşılaşmada 2 gol, 4 asistik performans sergiledi.

Fransa’nın Arles takımında profesyonel olan genç yıldız, takımıyla ilk sezonunda Fransa Ligue 2’de 6 kez forma şansı bulabildi.

2015-2016 sezonunda ise İngiltere’nin dev ekiplerinden Arsenal’e transfer olan genç oyuncu, Arsenal’in 21 yaş altı takımında forma giydi fakat A takımda forma şansı bulamadı. Bir sonraki sezon Fransa’nın Tours takımına kiralanan Bennacer, takımıyla Ligue 2’de 16 karşılaşmada forma giymiş ve bu karşılaşmalarda 1 gol 2 asistlik bir performans sergiledi.

Genç yıldız, geride bıraktığımız sezon başında Arsenal’den ayrılarak İtalya Serie B ekiplerinden Empoli’ye transfer oldu. Ismael Bennacer'in takımıyla 30 Haziran 2019'a kadar sözleşmesi bulunuyor. 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal