Walton: 'Belgeselde, Kobe Ve Jordan'ın Ne Kadar Benzer Olduğunu Görüyorum'

Sacramento Kings koçu Luke Walton, "The Last Dance" belgeselinin efsane basketbolcular Michael Jordan ve Kobe Bryant arasındaki benzerlikleri yansıttığını anlattı.

29.04.2020-12:15 - (Son Güncelleme: 29.04.2020-12:11) Walton: 'Belgeselde, Kobe Ve Jordan'ın Ne Kadar Benzer Olduğunu Görüyorum'
Sacramento Kings koçu Luke Walton, "The Last Dance" belgeselinin efsane basketbolcular Michael Jordan ve Kobe Bryant arasındaki benzerlikleri yansıttığını anlattı.

Bryant ile birlikte Los Angeles Lakers'ın bir üyesi olarak görev yapmış olan Walton, serinin her kısmında geçen cümlelerin, iki basketbolcunun Jordan'ın patentli fadeaway atıının ötesindeki benzerliklerini ortaya çıkardığını söyledi:

"Şimdiye kadar bu bölümleri izlemek delice bir şeydi, çünkü sanki Kobe Bryant'ı, 80'lerde ve 90'ların başında farklı bir takımla oynarken izlediğimi hissediyorum. Pazar gecesi, Jordan'ın yüzündeki o ifadeyi görüyorsunuz ve Horace Grant'e 'Seni böyle görmelerine izin verme, şikayet ederken görmesinler, acı çekerken görmesinler' dediğini duyuyorsunuz. Yani, bunlar Kobe Bryant'ın söylediği şeylerdi."

"Gülmekten ölüyordum çünkü bölümde bir yerde Tex'in benchte sürekli Michael'a pas vermesi içi bağırdığı bir yer vardı, Lakers'ta oynadığımızda, Tex aynı şeyi Kobe'ye de yapardı. 49 sayı falan atmış olurdu, maçı domine etmiş olurdu, ama Tex, sırf pas vermediği için ona çok kızardı. Topun hareket etmesi için iki saniye kuralı vardı. İki saniye içinde ya top sürmeniz, ya pas vermeniz ya da şut atmanız gerekirdi. Kobe de bunu yapmazsa, Tex benchin arkasında kafayı yerdi. Jordan'ın da aynı şeyi yaşamış olduğunu görmek çok güzeldi."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal