Walker: 'Bugün NBA'de Oynasam, 300 Milyon Dolar Alırım'

Eski NBA basketbolcusu Antoine Walker, bugünkü NBA'de 300 milyon dolar alabileceğini söyledi.

26.02.2020-16:25 - (Son Güncelleme: 26.02.2020-16:19) Walker: 'Bugün NBA'de Oynasam, 300 Milyon Dolar Alırım'
NBA'nın 21. yüzyıldaki popülerliğinin artmasının bir bölümü, ligin kazancına bağlı olan maaş bandının yükselmesi oldu. Kazanç artışı dolayısıyla, yıldızlardan rol basketbolcularına kadar tüm oyuncuların, yeni anlaşmalar ile ücretlerinde artışlar oldu.

Emekli bir uzun hücum oyuncusu olan ve Boston Celtics'te 8 sezon yer aldıktan sonra 2005-06 senesinde Miami Heat ile şampiyonluk gören Walker, bugün NBA'de bulunduğu takdirde 300 milyon dolar maaş alabileceğini söyledi:

"Eğer bugün oynasaydım, bugünkü NBA'de 300 milyon dolar kazanırdım! Ama bu durum, bence uzunların beceri seviyesini gösteriyor. Uzunların, kısaların yapabileceği bazı şeyleri yapabileceğini görüyoruz. Bunları ben yaparken, benim için zor bir dönemdi; Bir sürü üçlük denediğim için çok laf yiyordum."

"Ama Jim O'Brien'ı gerçekten çok takdir ediyorum. Rick Pitino'nun yerine geçtiğinde, bana bir şutör olarak bu güveni aşılayan kişi oydu. 'Ne zaman şut şansın varsa, at gitsin!' derdi. O bana bu güveni verdiğinde, atmakta sorun yaşamadım. Utangaç değildim (gülüşmeler). Sahaya çıkıp oyunumu oynardım. Şimdi, bu şekilde oynamak heyecan verici görünüyor. Ve izlemesi de öyle! Bu uzunların bazılarının topu tam saha taşımalarını, bir taraftan öbür tarafa götürmelerini ve bazı pivotların dışarı açılıp üçlük denediklerini görmek - Marc Gasol ve Anthony Davis gibi adamların - eğlenceli bir basketbol tarzı izletiyor."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal