Volkan Demirel'den Derbi Açıklaması

Fenerbahçe'nin 37 yaşındaki kalecisi Volkan Demirel, pazar günü oynanacak olan Galatasaray derbisi hakkında konuştu. Tecrübeli eldiven Galatasaraylı taraftarlara mesaj gönderdi.

13.04.2019-11:21 - (Son Güncelleme: 13.04.2019-11:12) Volkan Demirel'den Derbi Açıklaması

Yarın sahasında Galatasaray'ı ağırlayacak olan Fenerbahçe'de tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel, açıklamalarda bulundu. 37 yaşındaki eldiven, yine çarpıcı sözler söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de Pazar günü oynanacak karşılaşmada yenilgi yüzü görmeyen Volkan Demirel, bu geleneğin devam edeceğini söyledi. Volkan, '19 yıldır rakibimize galibiyet sevinci yaşatmadık, yine yaşatmayacağız. Bizim de tek düşüncemiz kazanmak, taraftarlarımızın yüzünü güldürmek' dedi.

'GALATASARAYLILAR BOŞA HAYAL KURMASIN'

Sarı-lacivertlilerin yıldız oyuncusu, '17 senedir buradayım ve serinin çoğuna şahit oldum. Bu sezon bizim için beklentilerin altında geçti. Ancak böyle maçlarla bize sezon başından bu yana büyük destek veren taraftarımızı mutluk etmek istiyoruz. Bu sezonki performansımızdan dolayı Galatasaray için, 'O sene bu sene' yorumlarını yapılıyor. Şundan eminim ki, o sene bu sene de değil. Galatasaraylılar yine boşa hayal kurmasın' ifadelerini kullandı.


Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal