Volkan Demirel'den Altay Bayındır'a; 'Taraftara Güven'

Fenerbahçe'de Galatasaray ile yapılacak olan maçtan önce heyecanlı anlar yaşanıyor. Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'li oyunculara resmen mentörlük yapıyor.

22.02.2020-13:15 - (Son Güncelleme: 22.02.2020-13:09) Volkan Demirel'den Altay Bayındır'a; 'Taraftara Güven'
Fenerbahçe ile Galatasaray arasında yapılacak olan dev karşılaşmaya çok az bir zaman kala Kanarya ekibi dış dünya ile iletişimi tamamen kesti.

Yönetim bir taraftan, teknik heyet bir taraftan ekipteki moral ve motivasyonu en üst düzeyde tutmak için büyük bir efor sarfederken; Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu da konuya dahil oldu. İdmanlarda Altay Bayındır ile yakından iletişimde olan Volkan Demirel, Galatasaray maçından önce genç file bekçisine adeta hocalık yapıyor.

Galatasaray maçlarının nasıl geçtiğini çok iyi bilen Volkan Demirel, Altay Bayındır ile gerçekleştirdiği konuşmada, "Taraftarımız yanımızda, bizi destekliyor ve bu kez çok daha farklı olacak. Kadıköy'de tarihi bir geleneğimiz var ve bu geleneğimizin devam etmesini sağlayanlardan biri de sen olacaksın, Fenerbahçe tarihine istemediğin bir şekilde geçmeyeceksin. Üzerinde baskı hissetme, rahat ol ve Fenerbahçe'nin Kadıköy gücüne inan, taraftarına güven, konsantrasyonunu son ana kadar en yüksek seviyede tut" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal