Volkan Demirel ve Ali Koç Galatasaray Maçına Gidecek mi? Açıklandı!

Derbi öncesi merak edilen sorulardan birisi de Başkan Ali Koç'un Türk Telekom Stadyumu'na gidip-gitmeyeceği sorusuydu. İşte cevabı..

28.09.2019-09:29 - (Son Güncelleme: 28.09.2019-09:26)

ALİ KOÇ DERBİYE GİDİYOR!

PFDK tarafından Ali Koç'a 30 gün hak mahrumiyeti cezası verilmişti.Ancak bu ceza Ali Koç'un stada girmesine değil protokol tribününde yer almasına engel oluyordu.Tahkim Kurulu verdiği kararlar PFDK'nın verdiği 30 gün hak mahrumiyeti kararını kaldırdı. Buna göre Fenerbahçe Başkanı Ali Koç derbiye gitme kararı aldı.

VOLKAN SOYUNMA ODASINDA İZLEYECEK!

Ali Koç gibi derbi karşılaşmaya gidip gitmeyeceği merak konusu olan bir başka isim de Volkan Demirel'di. Volkan, futbol hayatını noktaladıktan sonra sarı lacivertli takımın teknik heyetinde görev almaya başladı. Antrenörlük hayatına başlayan Volkan Demirel bilindiği üzere henüz yeterliliği olmadığı için Fenerbahçe kulübesinde yer alamıyor.Volkan Demirel Türk Telekom Stadyumu'nda tribünde olmayacak. Volkan için geriye iki ihtimal kalıyor; ya Türk Telekom'a giden kafilede yer almayacak ya da takımla birlikte gidip, 90 dakikayı soyunma odasından takip edecek.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal