Volkan Demirel Soyunma Odasında Çılgına Döndü!

Spor Toto Süper Lig’de 2 kez mağlup olduğu Teleset Mobilya Akhisarspor'a, Ziraat Türkiye Kupası final karşılaşmasında da 3-2 yenilen Fenerbahçe’de, Volkan Demirel’in maç bitiminde soyunma odasında adeta çılgına döndüğü öğrenildi.

12.05.2018-13:44 - (Son Güncelleme: 12.05.2018-13:44) Volkan Demirel Soyunma Odasında Çılgına Döndü!

Akhisarspor karşılaşmasının bitiş düdüğüyle birlikte soyunma odasında arkadaşlarına çıkışan ve yerli- yabancı ayırt etmeksizin tüm arkadaşlarına isyan eden kaptan Volkan Demirel’in, "Burası Fenerbahçe" şeklinde sözlerine başladığı ve "Bizimle yaşayan, bizimle birlikte üzülen, aldığımız skorlara göre sevinen cefakâr taraftarlarımız var. Anadolu'nun pek çok şehrinden buraya geldiler. Bu taraftarlarımızın önünde kupaya uzanan taraf biz olmalıydık." ifadelerini kullandığı belirtildi.

Konuşmasında sürekli artan ses tonuyla arkadaşlarına seslenen tecrübeli file bekçisi ilk olarak yerli oyunculara dönerek "Siz nerede oynadığınızı zannediyorsunuz. Fenerbahçe'nin büyüklüğünü ve formasının ağırlığını hâlâ anlayamamışsınız." şeklinde konuştu.

Deneyimli file bekçisinin daha sonra ise yabancı oyunculara, "Siz Fenerbahçe'yi Avrupa'nın sıradan bir takımı mı sandınız? Bulduğumuz şansları değerlendirmeliydik. Akhisar bunu yapabiliyorsa siz de yapmalısınız. Onlar girdiği pozisyonları gole çevirdiler bizler bunu yapamadık" dediği ortaya çıktı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal