Volkan Demirel: Kupayı İstanbul’a Götüreceğiz

Fenerbahçe’nin tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel, Ziraat Türkiye Kupası finali öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

10.05.2018-14:25 - (Son Güncelleme: 10.05.2018-14:24) Volkan Demirel: Kupayı İstanbul’a Götüreceğiz
Fenerbahçe'nin deneyimli kalecisi Volkan Demirel Akhisarspor ile oynanacak kupa finali öncesi şu açıklamaları yaptı: "Diyarbakırlı Fenerbahçeliler bizi sevgiyle, saygıyla ve dostça karşıladı, onlara teşekkür ederiz. Böyle ortamlara geldiğiniz zaman değerli olduğunuzu anlıyorsunuz. Bu bizim adımıza büyük bir gurur. Burada olmaktan dolayı çok memnunuz. Umarım Türkiye'nin kupasını Fenerbahçe olarak biz kaldırırız. Elimizden gelen tüm performansı göstereceğiz. İnşallah güzel bir galibiyetle Diyarbakır'dan İstanbul'a kupayı götüreceğiz ve taraftarlarımızı mutlu edeceğiz."

Akhisarspor karşısında şanslarının tutmamasına ilişkin de konuşan deneyimli eldiven, "Bu bir final karşılaşmasıdır, bu karşılaşmanın sonunda kupa kaldıracaksınız. Sezon içinde oynadığınız maçlarda galibiyet yüzdesi değişkenlik gösterebiliyor fakat bunun kupa finali ile bir alakası olacağını sanmıyorum. Onları da tebrik ediyorum, finalde onlarla mücadele edeceğimiz için iyi hazırlandık. Nasıl futbolculara sahip olduklarını biliyoruz. Rakibin kim olduğu önemli değil, önemli olan bizim kendi oyunumuz, kendi yapacaklarımız önemli diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Tecrübeli kaleci, Spor Toto Süper Lig’deki şampiyonluk şanslarına ilişkin de, "Ümit her zaman var. Yarınki kupa maçı çok önemli. Sonra kalan iki maçı da aynı şekilde oynayacağız. Hep biz son maçlarda üzülüyoruz, belki bu sefer tersi olur, biz seviniriz. Beklentimiz bu durumda, rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Biz kupayı alıp, 2 maçımızı kazanıp duruma bakacağız" değerlendirmesini yaptı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal