Volkan Demirel, Basın Toplantısında Özür Diledi!

Fenerbahçe’nin tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel, düzenlediği basın toplantısında Başkan Ali Koç ve Asbaşkan Semih Özsoy’dan özür diledi.

03.01.2019-11:16 - (Son Güncelleme: 03.01.2019-14:21) Volkan Demirel, Basın Toplantısında Özür Diledi!

Fenerbahçeli deneyimli eldiven Volkan Demirel, Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde bir basın toplantısı gerçekleştirdi.

Basın toplantısında medya mensuplarından soru almayan 37 yaşındaki kaleci, "Kırdığım, üzdüğüm insanlar varsa özür diliyorum. Başta başkanım olmak üzere asbaşkanımdan da özür diliyorum." derken, duygulanması ve ağlamamak için kendini zor tutması göze çarptı.

Kısa bir açıklamada bulunan Volkan Demirel şu ifadeleri kullandı:

"Özür diliyorum kendimle alakalı bu kadar gündemi meşgul etmemden ötürü. Camia olarak içinde bulunduğumuz durum kabullenilecek bir durum değil. Fenerbahçe'yi hep beraber yukarılara taşımamız gerektiğinin farkındayım.

Tabii ki yaşadıklarımız var, olanlar var, konuşulanlar var ama bunlar geride kaldı. Fenerbahçe’nin bulunduğu ortamdan takımımızı çıkarmalıyız. Kırdığım, üzdüğüm insanlar varsa özür diliyorum. Başta başkanım olmak üzere asbaşkanımdan da özür diliyorum. Duygularıyla konuşan bir insanım, hiçbir zaman yazılı bir metne bağla kalmadım."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal