Volkan Can: 'Elediğimiz Takımların Bütçesi 60 Milyon Avro!'

GMG Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, Başakşehir'i elemelerinin sonrasında açıklamalar yaptı.

22.01.2020-16:01 - (Son Güncelleme: 22.01.2020-15:54) Volkan Can: 'Elediğimiz Takımların Bütçesi 60 Milyon Avro!'
16 turunda Medipol Başakşehir'i eleyip ismini çeyrek finale kazıyan TFF 2. Lig takımı GMG Kırklarelispor'un kulüp başkanı Volkan Can, "1968'den bu yana kulübümüz ilk kez böyle bir başarıya ulaştı. Tarihi bir başarıya tanıklık ediyoruz." dedi.

Can, AA muhabirine verdiği röportajda, takımın marka değeri bakımından Ziraat Türkiye Kupası'na önem verdiklerini aktardı.

Özlemin bittiğini, 3 Süper Lig ekibini eleyerek kupada çeyrek finale kaldıklarını söyleyen Can, "Bu başarı tabii ki sadece Volkan Can'dan ibaret değil. Futbolcularımızın, teknik heyetin ve halkımızın büyük emeği var." dedi.

Dün Medipol Başakşehir maçında bir bayram havası olduğunu söyleyen Can, "İnanın dün kentte 14.00-16.00 saatlerinde hayat durdu diyebilirim. Medipol Başakşehir'i eleyerek çeyrek finale yükseldik. 1968'den bu yana kulübümüz ilk kez böyle bir başarıya ulaştı. Tarihi bir başarıya tanıklık ediyoruz. Biz bu rüyadan uyanmak istemiyoruz. Gidebildiğimiz kadar gideceğiz." sözlerini söyledi.

"2,5 milyon liralık bütçe ile büyük işler başarıyoruz"

Volkan Can, takımın senelik bütçesinin 2,5 milyon tl olduğunu aktardı.

Tek gelirler kapılarının Spor Toto ve Türkiye Futbol Federasyonundan olduğunu söyleyen Can, şu sözleri dile getirdi:

"Kulübümüzün bütçesi 2,5 milyon lira, kupadan elediğimiz rakiplerimizin bütçesi ise 60 milyon avro. Bir zamanlar her şeyi 'şans' olarak görenler artık başarımıza inandı. Her zaman her yerde para geçmiyor. İnanç ve mücadele çok önemli. Bu mücadeleyi biz sergiledik. Biz Ankaragücü'nü eledik 'şans' dediler, daha sonra Gaziantep FK'yi eledik, yine 'şans' dediler, Medipol Başakşehir'i elediğimizde artık şans diyemediler. Bu kardeşlerimize herkes inanmalı. Biz başarı için elimizden geleni yapacağız."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal