Voleybolda Son Dakika Kararı! Lig Tescil Oldu mu?

Türkiye Voleybol Federasyonu yönetim kurulu, liglerin son hali ile ilgili bugün bir toplantı yaptı. Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, görüşmenin sonrasında kadın ve erkek ligleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

11.05.2020-14:56 - (Son Güncelleme: 11.05.2020-15:07) Voleybolda Son Dakika Kararı! Lig Tescil Oldu mu?
Bütün dünyayı saran yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle tüm spor karşılaşmaları askıya alınmıştı. Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'in 12 Haziran'da devam etmesi yönünde bir karar vermişti. Dikkatler bu defa da voleybola döndü. Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, toplantının sonrasında kadın ve erkek liglerinde sezonun mevcut durumuyla tescil edildiğini duyurdu.
Yönetim kurulu toplantısının devamında yayıncı kuruluşa açıklamalar yapan Üstündağ, "Biz daha önce liglerin seyircisiz oynanmasına karar vermiştik. Daha sonra liglerin iptaline karar verildi. Voleybolda 2. ligde maçlar bitmişti. 1. ligde yarı final etabını bitirmiştik. Yukarıdaki ligde de oynanmayan play-off kalmıştı. Biz bütün kulüplerimize şeffaflık vurgusu yapmıştık. Camiamız merakla bu haberi bekliyordu. Bu süreçten çok daha güçlü bir şekilde çıkabilmek için ligi bu şekilde tescil ediyoruz. Şampiyon ilan etmiyoruz. Küme düşmeyi kaldırıyoruz. Alttan 4 takımı yukarı çıkaracağız." şeklinde konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal